Living Smart
Image default
Dieren

Een hondenpension voor de opvang van uw hond tijdens vakantie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel hondenpension in Noord-Holland voor de opvang van uw hond tijdens uw vakantie of omdat u bijvoorbeeld bezig met een verhuizing? Schakel dan het professionele pension Veldhoef in Putten in! Dit professionele en deskundige hondenpension neemt al de zorgen over uw hond weg, zodat u een heerlijke vakantie tegemoet kunt gaan. Het is een kleinschalig en persoonlijk bedrijf dat zich midden in de natuur van Putten bevindt. Zo bent u verzekert dat uw hond alle aandacht krijgt die hij/zij verdient en genoeg ruimte heeft om heerlijk te spelen, te rennen en vriendjes te maken. Het is niet zomaar iets om uw trouwe viervoeter achter te laten, maar bij dit hondenpension zorgen ze ervoor dat u met een gerust hart weggaat. Lees snel verder als u benieuwd bent naar hoe het in zijn werk gaat bij dit pension.

Hoe werkt het wanneer u uw hond naar het hondenpension wilt brengen?

Het is begrijpelijk dat uw graag wilt weten of uw hond in goede handen is in een hondenpension wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Bij hondenpension Veldhoef in Putten begrijpen ze dit als geen ander. Voordat een hond voor de eerste keer bij hen in het pension komt, wordt dan ook kennisgemaakt met zowel de hond als met de eigenaar van de hond. Dit is voor beide partijen prettig. Zo heeft u als eigenaar een goed beeld van waar u uw hond onderbrengt en kunt u de nodige vragen stellen. Daarnaast krijgt u uiteraard uitgebreid uitleg over de gang van zaken in het pension. Neem uw hond daarom vooral mee naar de rondleiding, zodat er alvast kennisgemaakt kan worden.

Plan een proefdag in met uw hond

Bent u tevreden over de rondleiding, dan plant u een proefdag in met uw hond. Hiervoor neemt u eenvoudig contact op met het pension via de contactgegevens op de website.

https://veldhoef.nl/