Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Wat is de beste vaatwasser van 2021?

Benieuwd wat de beste vaatwasser van 2021 is? Lees dan snel verder. Hier lees je namelijk op welke gebieden de vaatwassers het beste scoren en wat uiteindelijk de juiste keuze voor jou is. Met deze informatie kun je je keuze specificeren en schaf je precies de juiste vaatwasser aan voor jou.

Vrijstaande vaatwassers 

In de categorie vrijstaande vaatwassers komt de Siemens SN236W17IE het beste uit de test. Dit model kun je bijvoorbeeld in de bijkeuken plaatsen of onder je huidige keukenblad. Verderop in de lijst vinden we nog enkele modellen van Siemens en ook vaatwassers van Miele komen positief uit de test. Alle modellen hebben een energielabel A++ of hoger en drukken daarmee niet erg op je energieverbruik.

Inbouwvaatwassers 

Ook in de categorie inbouwvaatwassers komt Siemens goed uit de verf. Het model SX658D02ME presteert het beste en is tevens een relatief betaalbare optie. Dit model wordt wederom gevolgd door andere modellen van Siemens maar ook Miele en Bosch komen in het rijtje voor. Wanneer je zoekt naar inbouwvaatwassers kun je dus rekenen op buitengewone kwaliteit en een energielabel A++ of hoger.

Onderbouwvaatwasser

De laatste categorie is onderbouwvaatwassers. Deze modellen kunnen onder je huidige aanrechtblad worden geplaatst maar hebben een eigen paneeldeur. Bosch komt hier het beste uit de test. Met het SMU68TS06E model zijn ze koploper in deze categorie, gevolgd door Miele. De modellen in deze categorie zijn iets goedkoper dan de inbouwvaatwassers maar doen zeker niet onder in kwaliteit. 

Specificaties 

De meeste modellen uit de test zijn voorzien van de meest geavanceerde opties en functionaliteiten. Zo heb je keuze uit een breed scala wasprogramma’s en zijn de schuiflades voorzien van handige functionaliteiten. 

Een vaatwasser online kopen

Met deze vaatwasser test proberen we je beter inzicht te geven in de diverse modellen. Op die manier kun je vertrouwd een vaatwasser aanschaffen zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Ideaal!

 

 

https://www.gereedschap-expert.nl/