Living Smart
Image default
Verbouwen

Ga voor een unieke uitstraling met de typische jaren 30 tegels

De tegels in uw woning zijn een zeer sfeerbepalend element in de ruimte. Het heeft daarbij ook sterk invloed op hoe de ruimte oogt. Tegels kunnen de ruimte namelijk groter doen lijken, waardoor ze invloed hebben op de beleving in de ruimte. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat! U wilt uw badkamer bijvoorbeeld een frisse uitstraling geven. Geef een prachtige vintage look aan uw woning met typische jaren 30 tegels. Deze zijn veelal verkrijgbaar in verschillende effect glazuren of strakke lijnen. Daarbij worden deze klassieke tegels gekenmerkt aan het oog voor detail.

 

Mooie diepe kleuren en een glimmend uiterlijk

Jaren 30 tegels kies je met opvallende kleurcombinaties, afwerklijsten en tussenranden. Daarbij zijn de tegels voorzien van mooie, diepe kleuren en hebben ze een glimmend uiterlijk. Wilt u uw woning zo authentiek mogelijk inrichten? Bestel uw tegels dan eenvoudig bij Terre d’Azur. Met een breed aanbod klassieke tegels in verschillende kleuren, maten en uitvoering slaagt u gegarandeerd. Wanneer u denkt aan jaren 30 tegels, is vaak het eerste wat in u opkomt dat drukke printjes met elkaar gecombineerd worden. Bent u meer liefhebber van een wat rustigere stijl? Ook dan kunt u bij deze specialist terecht. De collectie beslaat namelijk vele soorten tegels, waardoor deze nagenoeg altijd aansluit op uw inrichting.

 

Op maat gemaakt

Wellicht bent u op zoek naar iets specifieks en heeft u bij Terre d’Azur niet gevonden wat u zocht? Geen paniek. Laat het hen weten, dan maken zij uw tegels op maat. Hierdoor ontvangt u jaren 30 tegels die precies aan al uw wensen voldoen. Het vinden van uw droomtegels is nu wel erg dichtbij! Ga voor advies over het inrichting van uw interieur met bijpassende jaren 30 tegels snel eens bij hen langs. Dan vertellen zij u er graag meer over. Profiteer daarbij van een razendsnelle levering, doordat zij een ruime mate op voorraad hebben.

https://terredazur.nl