Living Smart
Image default
Woningen

Haal de gezelligheid in huis met een sfeerhaard

Met de koude, donkere winterdagen voor de deur, verlangt iedereen naar warmte en gezelligheid in huis. Met een sfeerhaard zal je je interieur een flinke boost geven en ben je verzekerd van vele gezellige momenten. Want wie wil er nou niet s’avonds thuiskomen en gelijk kunnen genieten van de oplichtende vlammen?

Voordelen van een sfeerhaard

Wanneer je een sfeerhaard aanschaft, kan je genieten van vele voordelen. Ten eerste zijn er geen extra materialen als hout benodigd, waardoor je geen bijkomende kosten hebt. Daarnaast worden er bij een elektrische sfeerhaard geen verbrandingsgassen uitgescheiden, waardoor er geen rook of brandlucht vrijkomt in je huis en buiten in de lucht. Ook beter voor het milieu dus.

Veiligheid

Zeker wanneer er kleine kinderen en huisdieren aanwezig zijn, is de keuze voor een elektrische sfeerhaard een uitstekend idee. Omdat er geen hitte vrijkomt, krijgen ongelukjes als verbranding geen kans. Ook is er bij een elektrische sfeerhaard alleen een stopcontact benodigd, waardoor een veilig gebruik gegarandeerd is. Ten slotte zullen er geen schadelijke stoffen of rook vrijkomen, waardoor risico’s voor de gezondheid zijn uitgesloten. En dat terwijl de nagebootste vlammen vrijwel niet van echte vlammen te onderscheiden zijn!

Ontdek het gebruiksgemak van een elektrische sfeerhaard

Gesleep met haardhout is met een elektrische sfeerhaard voorgoed verleden tijd, en daarnaast hoef je je ook niet druk te maken over vuil of beschadigingen. Roetvegen, opspattende vonkjes of rookgeur in je kleding of meubels, over deze zaken hoef je je geen zorgen te maken wanneer je een elektrische sfeerhaard in huis hebt. Bovendien kan je ook uit meerdere ontwerpen kiezen, waardoor je kan genieten van een sfeerhaard die geheel bij jouw huis en interieur past. Ten slotte is ook de snelle manier van verwarmen een groot voordeel. Met slechts een druk op de knop geniet je van warmte en gezelligheid.

Ben je op zoek naar een voordlige sfeerhaarden aanbieding? Kijk dan eens op de website van Sfeerhaarden.nl.