Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Het oudste vogelpark van Nederland is een leuke bestemming voor een kinderfeestje

Wist je dat het oudste vogelpark van Nederland een leuke bestemming is voor een kinderfeestje of een schoolreisje? Het oudste vogelpark van Nederland is natuurlijk Vogelpark Avifauna, een dierenpark waar je met name veel vogels kunt bewonderen en waar kinderen kunnen spelen in de meest avontuurlijk buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Ooit was het vogelpark een landgoed waar de eigenaar verschillende vogels hield. Nadat de eigenaar op verzoek van de toenmalige burgemeester van Alphen aan den Rijn een keertje zijn collectie vogels voor het publiek had opengesteld, besloot hij nog meer vogels aan te schaffen en in 1950 een vogelpark in Nederland op te richten. Het vogelpark heeft tegenwoordig ook andere bewoners dan alleen vogels en je kunt er nu ook andere dieren bewonderen die samen met de vogels in verschillende habitats in het park leven. 

Genieten van de unieke vogels en de grote buitenspeeltuin

Het vogelpark is om meerdere redenen een ideale bestemming voor een kinderfeestje of een schoolreisje. Kinderen vinden het doorgaans geweldig om al die dieren van dichtbij te kunnen bekijken. Op sommige plekken in het park kun je gewoon tussen de vogels lopen en je kunt voor de kinderen een kommetje met nectar kopen om de lori’s te voeren. In het restaurant kun je lekkere dingen bestellen en nadat ze de dieren hebben bekeken, kunnen de kinderen ravotten in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Deze buitenspeeltuin heeft veel spannende attracties, zoals botsauto’s, trampolines en een draaimolen. Wil je met een grote groep kinderen het oudste vogelpark van Nederland bezoeken of wil je gezellig naar de leukste binnenspeeltuin van Zuid-Holland? Dan kun je bij dit park ook speciale arrangementen boeken met een speurtocht, ijsjes en lunch.

Boek een onvergetelijk kinderfeestje

Ben je van plan om het oudste vogelpark van Nederland en de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland te bezoeken in het kader van een kinderfeestje of een schoolreisje? Ga dan naar de website van Vogelpark Avifauna waar je vrijblijvend informatie kunt opvragen of een offerte kunt aanvragen. Hun medewerkers staan ook altijd voor je klaar voor het beantwoorden van jouw vragen.