Living Smart
Image default
Bedrijven

Haaruitval tegen gaan

Last van haaruitval en wil je dit tegen gaan? Er zijn veel middelen beschikbaar voor aankoop die beweren haaruitval te verminderen of zelfs compleet te laten verdwijnen. Echter, werken lang niet al deze middelen en is het dus belangrijk om te weten wat wel en wat niet werkt. In deze blog gaan we hier iets dieper op in en geven we je tips om jezelf tegen nep middelen te beschermen.

Verschillende soorten haargroeimiddelen

Zoals ik al had aangegeven blijft de markt van haargroeimiddelen groeien en zal dit de komende tijd ook blijven doorzetten. Al hoewel dit ook positieve effecten heeft, op bijvoorbeeld de werking van  de middelen, heeft dit ook minder positieve gevolgen. De groeiende markt kan er namelijk voor zorgen dat steeds meer neppe middelen op de markt komen die niet werken, maar ook nog schadelijk kunnen zijn. Het herkennen van deze middelen is ook geen makkelijke taak en veel mensen maken nog steeds de fout deze middelen te gebruiken.

Haargroei middelen die wel werken

Er zijn maar een heel klein aantal haargroeimiddelen die wel werken. Over het algemeen kun je deze middelen op een hand op noemen. Zeer weinig variatie en keuze dus. De vraag blijft echter: “hoe weet je dat een middel wel werkt en niet nep is?”. In het algemeen zijn nep middelen op een paar manieren te herkennen. Allereerst het overmatige gebruik van certificeringen en bewijs dat het werkt. Ten tweede nep middelen worden een korte tijd populair en verdwijnen daarna weer. Ten derde nep middelen komen van fabrikanten waarvan adres gegevens moeilijk te achterhalen zijn. 

 

Wat werkt wel

Zoals ik al aangaf werken er maar heel weinig haargroeimiddelen, dus wat werkt dan wel? Locerin is een van de middelen die een aangetoonde werking heeft op het verminderen van haaruitval. Het middel is alleen via internet verkrijgbaar of je kunt het bestellen via de telefoon. 

https://snelweerslank.nl/locerin/