Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Ervaar ultieme luxe en huur een boot bij dit bedrijf in bootverhuur uit Zeeland

Wilt u uw vakantie op een bijzondere manier vieren? Kies dan voor de vrijheid van een vakantie op een luxe boot. U komt heerlijk tot rust terwijl u geniet van al het natuurschoon dat Nederland u te bieden heeft. Bij bootverhuur Waterfront Jachtcharter in Kortgene, Zeeland, huurt u een luxe zeiljacht die van alle gemakken voorzien is. De boten zijn schoon en voldoen aan alle veiligheidseisen. Vanuit de aanmeerplaats in Zeeland vaart u over de mooiste wateren in het Deltagebied, zoals de Oosterschelde. Maar ook als u andere wateren wilt ontdekken is een luxe zeiljacht van Waterfront Jachtcharter ideaal. De ervaren medewerkers van dit bedrijf stellen graag met u een route samen die aansluit op uw wensen. U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van de boot, maar enige vaarervaring is vereist. Heeft u dit niet? Dat is geen probleem, want de schippers van dit bedrijf staan met enthousiasme klaar om u een drie uur durende vaarinstructie te geven alvorens u vertrekt. Zodra u er klaar voor bent, mag u zelfstandig het water op. Dat is nog een service, nietwaar?

Ga voor meer snelheid met een luxe motorjacht

Met een luxe zeiljacht vaart u op een rustig tempo over het water. Wilt u liever wat meer snelheid? Dan is een motorjacht wellicht meer geschikt voor u. Net als de zeiljachten zijn ook de motorjachten voorzien van alle luxe. Zo vindt u aan boord onder andere een Nespresso apparaat met cups, een luxe Rituals pakket voor in bad en douche, opgemaakte bedden, een badhanddoek en handdoek per persoon en schoonmaakmiddelen. Daarnaast ontvangt u vaarkaarten van de regio, toeristische informatie over de omgeving en een boordboek met instructies. Wilt u uw vakantie extra bijzonder maken? Breid dit pakket dan uit met extra pakketopties, zoals een vouwfiets of tafelbarbecue. U ziet: voor een compleet luxe vaarvakantie kiest u voor het bootverhuur van Waterfront Jachtcharter uit Zeeland!

Kies voor de ultieme luxe van een vaarvakantie

Gun uzelf de rust en vrijheid van een vakantie op het water. Met een boot van Waterfront Jachtcharter heeft u de vakantie van uw leven. Bent u benieuwd wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan contact op met dit bedrijf in bootverhuur uit Kortgene, Zeeland. De medewerkers staan klaar om u van alle informatie te voorzien.