Living Smart
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Houd vliegen buiten de deur met een plissé hordeur

Functioneel met een luxe uitstraling

De Japanners staan bekend om hun bijzondere vouwkunsten. Deze Japanse vouwwijze hebben we geïnnoveerd met onze Nederlandse innovatietechniek. Het gaas rolt niet op maar wordt automatisch opgevouwen tijdens het bedienen. Het prachtige resultaat is de plissé hordeur. De verschillende plissé hordeuren hebben allemaal dezelfde functie: het buiten houden van muggen, wespen, vliegen en andere ongewenste ongedierte. Naast deze functionaliteit van de plissé hordeur, is het een prachtig afgewerkt en strak design waardoor het in iedere interieur past.

De plissé hordeur is ideaal voor verschillende deuren zoals:

  • Openslaande tuindeuren
  • Naar buiten draaiende deuren
  • Naar binnen draaiende deuren
  • Schuifpuien

 

Hoogwaardig materiaal

Genieten van je openstaande deuren in de zomer, zonder gestoord te worden door ongewenste gasten als wespen, muggen, vliegen en andere ongedierte is uitstekend mogelijk met een plissé hordeur. De plissé hordeur is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je hem gerust kunt plaatsen bij je tuindeuren of terrasdeuren. Van een toevallige harde wind hoef je niet te schrikken, deze plissé hordeuren kunnen prima tegen een stootje. De plissé hordeuren zijn geschikt voor bijna alle grote deuropeningen.

 

Afmeting

Er zijn zoals eerder genoemd verschillende soorten plissé hordeuren, afhankelijk van voor welke deur of opening je de plissé hordeur gebruiken wilt. De hordeuren worden op maat gemaakt. Daarom is het belangrijk je kozijnen goed op te meten.

 

Eenvoudig monteren

De plissé hordeur kan gemonteerd worden waar je zelf wilt, zowel op het kozijn, in het kozijn en op de muur. Dit is afhankelijk van jouw voorkeur en de woning.

 

Verschillende kleuren

De plisse hordeuren zijn in verschillende kleuren te bestellen, zodat je altijd de kleur kan kiezen die past bij je wooninrichting. Hierdoor sluit het altijd aan op uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze webshop of maak een afspraak in onze showroom.

 

 

http://www.creon-kozijnen.nl/horren/plisse-hordeur.html