Living Smart
Image default
Bedrijven

Houten badkamerkasten en wastafels op maat gemaakt bij Teakea!

Zat van die standaard witte badkamermeubels? Wat dacht je van houten badkamermeubels? Woonwinkel en meubelmakerij Teakea heeft een ruim aanbod aan houten meubelen (op maat) voor de badkamer uit eigen werkplaats. Bij deze gezellige Groningse woonwinkel kun je een ruime collectie vinden aan meubelen voor de badkamer gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, marmer en natuursteen. 

En geen zorgen: Het hout is afkomstig van duurzame bosbouw ondernemingen, hout recycle bedrijven of hout plantages. Hoge kwaliteit en duurzaamheid zijn de twee pillars waar Teakea zich vooral op richt. Om te zorgen dat je meubel lang mooi blijft wordt het hout behandeld met een houtolie bestendig tegen vet, vuil en vocht. Je kunt dus jarenlang genieten van een meubel van Teakea! 

 

Een complete houten wastafel met waskom op maat.

Binnen de Teakea badkamer collectie kun je met name veel hangende houten wastafels bewonderen. Met name de website kun je veel standaard modellen bekijken en aanpassen op jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld altijd  de kleurcoating en de afmetingen aanpassen. De verschillende standaard modellen hebben ieder hun eigen stijl. De meeste meubelen van Teakea hebben een landelijk (simpele) of modern (Scandinavische) design. 

Teakea maakt veel gebruik van eikenhout met een lichte kleur en teakhout met een honingbruine kleur van nature. Daarnaast kan het hout dus altijd behandeld worden met een kleurcoating. Welke afmeting of kleur je ook kiest, met een houten meubel creëer je een frisse en rustgevende sfeer in je badkamer. 

 

Een bijpassende houten badkamerkast op maat. 

Bij een wastafel hoort natuurlijk een bijpassende badkamerkast om het plaatje echt compleet te maken. Om balans en rust te creëren in je badkamer is het belangrijk dat alle meubelen dezelfde kleur en stijl hebben. Een moderne houten wastafel en kast met een lichte kleur past bijvoorbeeld goed bij een witte vloer en muren. Het gebruik van hout en lichte kleuren creëren een natuurlijke en rustgevende sfeer volgens Teakea. Alle badkamerkasten en wastafels van de woonwinkel kunnen van hetzelfde hout en in dezelfde stijl worden gemaakt. Kortom, je kunt dus ook een complete badkamermeubel set laten ontwerpen en maken! 

 

Badkamer meubelen op maat van Teakea: Hoe werkt het? 

De badkamermeubelen kun je volledig zelf samenstellen en aanpassen via de website. Je kunt zowel de kleurcoating, de afmetingen en andere extra’s selecteren. Mocht er een selectie optie missen via de website, dan kun je altijd contact met het bedrijf opnemen. En om het nog leuker te maken: Je kunt ook je eigen wastafel of kast ontwerpen! 

Teakea is gespecialiseerd in maatwerk en het bedrijf ontwerpt graag badkamermeubelen op maat voor haar klanten. Als je hier interesse in hebt, kun je het beste de maatwerk pagina van Teakea bekijken en een bel of winkel afspraak maken. En als je in de winkel bent kun je meteen inspiratie op doen in de badkamer showroom. Na je afspraak maakt de woonwinkel zelfs een vrijblijvende offerte voor je op. Je kunt echt alle kanten op gaan via Teakea, en je weet precies wat je kunt verwachten.