Living Smart
Image default
Bedrijven

Jalozieën van ilumio

Jaloezieën installeren is een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om het uiterlijk van een kamer in je huis onmiddellijk te veranderen. Maar waarom zou je jaloezieën kiezen in plaats van andere opties, zoals gordijnen? Of je nu jaloezieën wilt installeren om praktische of esthetische redenen, in dit artikel lees je een aantal belangrijke voordelen van het installeren van jaloezieën bij je thuis.

Regel het licht dat de kamer binnenkomt

Jaloezieën van Ilumio geven je meer controle over de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt, omdat je het hele raam of slechts een deel van het raam naar eigen behoefte kunt bedekken. Zo zitten de lamellen van sommige jaloezieën zo dicht op elkaar dat ze helemaal geen licht doorlaten. Dit kan ideaal zijn voor een kamer waar je een thuisbioscoop hebt of in je slaapkamer waar je ’s ochtends niet door licht wilt worden gewekt.

Jaloezieën zijn er in een eindeloze verscheidenheid aan stijlen, kleuren en patronen, zodat je de perfecte look kunt creëren in je keuken, woonkamer of badkamer. Kies uit mini-jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen en zelfs draadloze jaloezieën, die zowel veiliger zijn voor kinderen en huisdieren als zeer elegant zijn.

Grote verscheidenheid aan materialen

Door de verscheidenheid aan materialen waarin jaloezieën worden geleverd, kun je het jaloezie kiezen dat het meest geschikt voor je is, zowel qua prijs als qua stijl. Als je woonkamer bijvoorbeeld houten meubels bevat, kun je de kamer aanvullen door houten jaloezieën te installeren. Als je houten jaloezieën echter te duur vindt, kun je in plaats daarvan voor kunsthout kiezen om de kosten laag te houden. Kijk snel op ilumio.nl voor alle modellen.