Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Kitesurfles? Een vrij gevoel & midden in de natuur zijn!

Het belooft, zoals vaak de afgelopen jaren, ook deze zomer weer een heerlijke warme tijd te worden. En wat is er lekkerder dan, als het warm is en lekker waait, een meer of de zee op te gaan om lekker te kitesurfen? De vraag stellen is hem beantwoorden: bijna niets. U voelt zich vrij, bent midden in de natuur en maakt met kitesurfen kennis met de oerkrachten van de natuur. Hoog tijd dus om snel een of meer kitesurflessen te gaan volgen om de kneepjes van dit vak onder de knie te krijgen.

 

Een heerlijke kick ervaren

Kiest u voor het volgen van een kitesurfles, dan komt u erachter dat deze sport een enorme kick geeft. U hangt op een kiteboard aan een parachute, die u razendsnel door het water stuurt. Veel mensen die één kitesurfles achter de rug hebben, kiezen dan ook voor meer lessen om die ultieme kick vaker te ervaren. Kitesurfen lijkt moeilijk, maar als u de basistechniek kent is het gemakkelijk en krijgt u een enorme kick! Na het volgen van een serie lessen, kunt u uw eigen kitespullen kopen en op elk moment dat u wilt gaan kiten. Dat kan in Nederland natuurlijk langs de Noordzeekust, maar er zijn ook verspreid over heel het land meer dan voldoende prachtige manieren waar u heerlijke kunt uitwaaien als kitesurfer.

 

Watersportplezier & trainingsarbeid

Een cursus kitesurfen volgen, bijvoorbeeld in Midden-Nederland, betekent het startschot voor een hoop watersportplezier. U trotseert de wind, het water en geniet ondertussen van de vrijheid die de echte natuur te bieden heeft. Fijn aan kitesurfen is verder dat u tal van spiergroepen traint. Uw schouderspieren groeien, maar ook de spieren in uw armen, rug, borst, buik en benen. Kitesurfen staat feitelijk gelijk aan een total work-out voor uw lichaam. En geeft u natuurlijk ook mentaal een enorme boost!

 

Boek nu uw eerste kitesurfles

Bezoek nu de homepage van Telstar Beach in midden-Nederland en boek direct uw eerste les om een ervaren kitesurfer te worden. Voor meer informatie kunt u altijd bellen. Telstar helpt u graag om samen met u te genieten van de ultieme watersportpassie: kitesurfen!