Living Smart
Image default
Banen en opleidingen

Bijbaan verkoper

Bijbaan verkoper

Jouw verantwoordelijkheden

Als assistent van Aktiesport ben je meer dan een persoon. Je bent onmisbaar in het team; je maakt het salesteam compleet. Het team is gemotiveerd. Je bent een goede match. Duw elkaar om het meeste uit de dag te halen. (Assistent) De winkelmanager leidt je op. Ze leren je alle vaardigheden die je nodig hebt. In winkels, achter kassa’s en in magazijnen.

Jouw profiel

Iedereen heeft talent. We zien je talent. En help je het verder te ontwikkelen. We bieden u alle tools om optimaal gebruik te maken. Professioneel of persoonlijk. Je krijgt training en begeleiding in het (werk) veld. Je kunt omgaan met de mooiste producten zoals Nike en Fila. Je kunt ook verwachten:

Trainings- en online leermodules van onze eigen Aktiesport Academy (thema’s zijn onder meer “Adidas Football” en “Sales Skills”);

De hele dag voetbal

Word een collega van je vriend;

20% werknemerskorting.

Het belangrijkste is: ga voor cool werk in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: “Wees naakt, heb plezier, doe goed werk”

Ons aanbod

Jij bent de winnaar en je zult er altijd voor vechten. Samen met ons ga je de uitdaging aan en word je de beste in je werk. Werken bij Aktiesport is meer dan alleen werk. Je wordt lid van de club. Iedereen is belangrijk voor wie je bent en je relatie met ons. Je gaat de strijd aan met je team. Met uw bedrijf en klantgerichtheid mist u geen kansen. elke dag. Daarnaast ben of heb je:

Verkooptalent

Flexibele beschikbaarheid, ook ’s avonds en in het weekend;

Strikt gedisciplineerd en energiek;

Je zult plezier hebben!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/bijbaan.html