Living Smart
Image default
Banen en opleidingen

ICT Coordinator

Introductie

Nippon Shokubai Europe is marktleider in de productie van superabsorberende middelen en maakt deel uit van een Japanse beursgenoteerde groep. In België speelt de haven van Antwerpen een belangrijke rol op het gebied van werkgelegenheid en arbeidsveiligheid. Hoewel Zwijndrecht onderdeel is van een grote multinational, kan het worden gezien als een MKB-entiteit met circa 180 medewerkers, gekenmerkt door pragmatisch en hands-on in een snel veranderende omgeving.

Nippon Shokubai zet zich in voor verdere ontwikkeling, gericht op het ontwikkelen van nieuwe producten die de mens en de samenleving dienen.

Als onderdeel van de verdere ontwikkeling zoekt Nippon Shokubai Europe vandaag (m / v / x): ICT-coördinator

Hands-on IT-verantwoordelijkheid, met het initiatief en de expertise van Microsoft 365

Functie

Als ICT-coördinator ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de ICT-omgeving en klantvriendelijke en effectieve ICT-dienstverlening in Nippon Shokubai Europe te Zwijndrecht. U moet ervoor zorgen dat bestaande bedrijfsprocessen en -activiteiten volledig worden ondersteund, en streven naar een uniforme, gecentraliseerde en geïntegreerde IT-omgeving.

 • Je speelt een sleutelrol bij het optimaliseren van de projectimplementatie van de IT-omgeving. U kunt met veel externe partners samenwerken om IT-services af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf en interne organisaties. Om deze rol met succes te vervullen:
 • Let goed op de interne organisatie en haar doelen en de toekomstvisie van Nippon Shokubai Europe.
 • Je onderhoudt regelmatig contact met verschillende bedrijfsleiders en stemt regelmatig met hen af ​​om hun behoeften zo goed mogelijk in te schatten en de IT-omgeving hierop aan te passen.
 • Overweeg mogelijke IT-oplossingen met externe partners. Je kijkt kritisch naar hun suggesties, neemt een hands-on houding aan en biedt ondersteuning waar nodig.
 • U heeft continu inzicht in de ontwikkeling en veranderingen op het gebied van IT-architectuur, zodat u maximaal inzicht krijgt in de mogelijkheden van het ICT-veld. U kunt uw kennis continu bijwerken om diensten te verlenen op basis van bijgewerkte kennis.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de inkoop- en supply chain manager.

Profiel

 • Je hebt minimaal acht jaar IT-service-ervaring geleverd door externe partners en / of samengewerkt met externe partners om interne IT-services te organiseren. Je hebt uitgebreide IT-technische expertise, maar je moet wel eerst goed bekend zijn met Microsoft 365.
 • Met de laatste kennis van de meest geschikte technologie weet je kritisch naar het advies van externe partners te kijken.
 • Uw uitstekende projectmanagementvaardigheden stellen u in staat om projecten effectief uit te voeren met inachtneming van de beschikbare middelen, vooraf ingestelde budgetten en deadlines.
 • Je toont een zekere mate van volwassenheid en weet de nodige impact te maken en krijgt steun van externe en interne stakeholders.
 • Uw hands-on mentaliteit en initiatief kunnen ervoor zorgen dat het project wordt gerealiseerd. Als teamspeler onderhoud je relaties met verschillende stakeholders en blijf je op de hoogte van de situatie binnen en buiten de organisatie.
 • Je spreekt heel goed Nederlands en Engels.

Aanbod

Je komt uiteindelijk terecht in een organisatie met een volledig uitgebreide organisatie en korte communicatiekanalen. Naast een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen, bieden ze je ook de mogelijkheid om een ​​actieve rol te spelen in het uitbouwen van hun IT-organisatie. Een enorme uitdaging waarin je je stempel kunt drukken.

https://www.vindazo.be/vacatures/ict-coordinator.html