Living Smart
Image default
Dieren

Optimale zorg voor uw huisdier bij deze dierenkliniek nabij Elst

Een dierenkliniek in de omgeving Elst waar ingezet wordt op de beste mogelijke zorg voor huisdieren en bijzondere dieren is Kliniek Klaver4dieren. U vindt deze gespecialiseerde dierenkliniek in Dodewaard. De dierenartsen van deze kliniek zijn deskundig op verschillende gebieden waardoor u terecht kunt voor heel uiteenlopende dierenzorg. Zo biedt deze dierenkliniek nabij Elst reguliere zorg maar ook homeopathie en acupunctuur als behandelingsmogelijkheden. Deze behandelingen kunnen complementair van aard zijn, als aanvulling op een reguliere behandelmethode.

Met welke dieren kunt u terecht bij deze kliniek?

In Kliniek Klaver4dieren zijn heel verschillende dieren welkom. Uiteraard kunt u met uw hond of kat terecht alsook met uw cavia, konijn of fret. Daarnaast behandelen de dierenartsen van deze dierenkliniek in regio Elst ook hobbypluimvee, vogels, papagaaien, reptielen en vissen. Eveneens hobbyvarkens en hangbuikzwijnen kunnen behandeld worden. Verder kunt u terecht bij deze kliniek wanneer het de zorg voor parkdieren, alpaca’s, wallabies, lama’s en herten betreft. Voor alle dieren wordt de best mogelijk zorg geboden, dankzij de inzet van de dierenartsen en assistenten én alle moderne apparatuur die deze kliniek te bieden heeft bij het stellen van een diagnose en de daarbij aansluitende behandeling.

Voor welke behandelingen kunt u met uw huisdier terecht?

In Kliniek Klaver4dieren kunnen diagnoses in de regel snel gesteld worden dankzij de hulp van moderne diagnostische hulpmiddelen waaronder echografie en röntgenologie. Daarbij beschikt deze kliniek over een laboratorium aan huis voor onder meer bloed- en urine onderzoek waardoor laboratorium uitslagen snel beschikbaar zijn. Verder vallen tandheelkunde en chirurgie binnen het expertisegebied van deze dierenkliniek nabij Elst. Als complementaire behandelmethoden worden ook homeopathie voor chronische en acute klachten en acupunctuur aangeboden. Bij Kliniek Klaver4dieren staat de beste zorg voor huisdieren, parkdieren en bijzondere dieren voorop. Bezoek eens de website voor aanvullende informatie over de behandelmogelijkheden die bij deze dierenkliniek nabij Elst aangeboden worden.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl