Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw munten verzameling verkopen voor een goede prijs

Heeft u een munten verzameling waar u niets meer mee doet en wilt u deze daarom verkopen voor een goede prijs? Dan is Postzegel en Munthandel Insulinde dé plek waar u moet zijn. Postzegel en Munthandel Insulinde is een bedrijf uit Den Haag dat allerlei soorten munten online verkoopt. Maar natuurlijk is hun voorraad niet eindeloos. Daarom doen ze ook graag een beroep op verzamelaars. Heeft u een munten verzameling die u graag wilt verkopen? Dan moet u dus zeker hier zijn. Bij Postzegel en Munthandel Insulinde zijn ze geïnteresseerd in alle soorten munten. Of u nu hele oude munten heeft of munten uit andere landen; u bent van harte welkom uw munten verzameling te verkopen aan dit bedrijf.

Vraag om een vrijblijvende waardebepaling

Wanneer u een munten verzameling heeft en u deze wilt verkopen, wilt u natuurlijk wel weten wat u ervoor krijgt. Om hierachter te komen, kunt u bij Postzegel en Munthandel Insulinde in Den Haag langsgaan voor een vrijblijvende waardebepaling. Woont u ergens anders in Nederland en is Den Haag te ver voor u? Dan kunt u er ook voor kiezen een vrijblijvende waardebepaling bij u thuis te laten plaatsvinden. De waardebepaling is gratis, echter betaalt u wel wanneer u een taxateur bij u thuis langs laat komen.

Eenvoudig een afspraak maken

Kies ervoor om een eerlijke prijs voor uw collectie te ontvangen en schakel Postzegel en Munthandel Insulinde in. Al sinds 1927 bestaat dit bedrijf. Hierdoor hebben zij inmiddels een solide basis opgebouwd op het gebied van filatelie en numismatiek. U kunt er dus op vertrouwen dat ze u een eerlijke prijs bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen door te bellen. Het telefoonnummer van dit bedrijf vindt u op hun website. Aan de hand van de marktwaarde bepalen ze graag voor u wat uw verzameling waard is.