Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Verschillende papieren take away tasjes

Heb je een restaurant en komen mensen regelmatig maaltijden afhalen? Dan is het van belang dat je de maaltijden goed verpakt. Het eten moet natuurlijk warm blijven totdat de klant thuiskomt. Doormiddel van warmhoud boxen en papieren tasjes kun je erop vertrouwen dat de maaltijden warm aankomen bij de klant. Er zijn allerlei soorten tasjes waar je de maaltijden in kunt verpakken. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Bruin kraftpapier

Take away tasjes zijn breed en hebben een platte bodem. Hierdoor kunnen de boxen rechtop in de tas worden gezet en als het nodig is, worden gestapeld. De tasjes zijn gemaakt van dun papier, omdat ze enkel dienen als verpakkingsmateriaal voor transport. Na gebruik ruiken deze tasjes vaak naar eten en daardoor worden ze niet nog een keer gebruikt.  Als je een klein budget hebt, kun je het beste voor de variant van bruin kraftpapier kiezen. 

 

Wit kraftpapier

Wil je jouw tasjes graag laten bedrukken? Dan kan je het beste gaan voor de variant met wit kraftpapier. Deze tasjes zijn hetzelfde als de tasjes met bruin kraftpapier. De bruine variant is niet geschikt om te laten bedrukken, omdat de kleuren van jouw logo dan minder mooi uitkomen. Je kunt er ook voor kiezen om naast het logo, een tekst met ‘eetsmakelijk’ te laten bedrukken. 

 

Bestel het gemakkelijk online!

Maak je vaak gebruik van deze take away tasjes? Bestel ze dan gemakkelijk online, zodat je nooit zonder vooraard komt te zitten. Neem dan een kijkje op de website van Rotim verpakkingen en ontdek het aanbod aan papieren tasjes. Ook is het mogelijk om bij Rotimshop de tasjes te laten bedrukken met jouw logo. Heb je vragen over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden!

 

https://www.rotimshop.nl/