Living Smart
Image default
Dieren

Verzamel uw paardenmest in deze mestcontainer

Het huren van een mestcontainer kan uitkomst bieden wanneer u geen mestput of mestplaat heeft. Doe dit bij Paardenmestcontainers.nl en u bent verzekerd van kwaliteit. En dat niet alleen! Deze kwalitatieve containers helpen ook bij het preserveren van paardenmest voor het tegenhouden van mestsappen die weglopen en zijn gericht op stankbeperking. Wanneer u paarden houdt of in de landbouw werkt krijgt u hier onvermijdelijk mee te maken. Voor een goede opslag van uw paardenmest huurt u daarom een mestcontainer bij dit bedrijf.

Voor zowel particulieren als bedrijven

G & J van Leeuwen van Paardenmestcontainers.nl is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het afvoeren van mest. Zij hebben containers in allerlei modellen en groottes, waardoor er altijd iets voor u tussen zit! Dit bieden zij aan voor bedrijven en particulieren die paardenmest willen opslaan door middel van mestopslag in mestcontainers. Door hun ruime ervaring in het vakgebied en door zich goed te verdiepen in het onderwerp, hebben zij containers ontwikkeld die voldoen aan alle wettelijke milieueisen. 

Mestcontainers voor alle soorten mest

Dit bedrijf regelt (indien gewenst) voor u het totale plaatje met betrekking tot mestafvoer. Zij bieden dan ook een breed scala aan diensten aan! Denk hierbij aan het ophalen van de paardenmest uit uw mestput of mestplaat en het huren van mestcontainers door heel Nederland, en al vanaf één paard. Bij veel bedrijven heeft u een probleem als u een of meerdere paarden heeft die op andere bodembedekking staan. Daar hebben zij een oplossing voor. Zij halen alle soorten paardenmest op zoals:

  • Vlas
  • Hennep
  • Tarwestro
  • Strokorrels
  • Houtkrullen
  • Gehakseld stro

Laat uw mestcontainers door hen legen

Op zorgvuldige wijze legen zij voor u uw mestcontainer. Ook legen zij uw mestplaat of mestput door middel van een autolaadkraan. Het regelen van een shovel of kraan is hierdoor niet nodig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met dit bedrijf voor meer informatie!

https://www.paardenmestcontainers.nl/