Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je aan denken tijdens een verhuizing

Waar moet je aan denken tijdens een verhuizing

Een verhuizing is vaak een drukke bedoening. Er moet veel geregeld worden en het is een tijd van verandering. Het is daarom fijn dat je al alles op een rijtje hebt voordat je aan je aan je verhuizing begint. In deze blog lees je de belangrijkste dingen om aan te denken bij een verhuizing. Zo ben jij helemaal klaar voor jouw verhuizing!

 

Gas, water en elektra

Op het gebied van gas, water en elektra vindt vaak onder veel mensen veel verwarring plaats. Vooral over de gas en elektra voorziening. Er zijn zoveel verschillende qua energieleveranciers, je ziet haast door de bomen het bos niet meer. Moet je nou een lang contract of juist een overeenkomst van een jaar afsluiten? En welke energieleverancier is nou echt groen? Deze vragen zijn heel normaal op dit gebied. Over het algemeen kun je het beste kiezen voor een overeenkomst van een jaar met een hoge cashback. Zo krijg je bovenop een lage maandpremie aan het einde van het jaar nog een leuke bonus! En als je groene energie belangrijk vindt kun je het beste kiezen voor een leverancier zoals Greenchoice. Zo heb je en een lage prijs en je draagt een stukje bij aan een duurzamere wereld!

 

Adreswijziging doorgeven

Bij de gemeente kun je je nieuwe adres vastleggen bij de basisregistratie personen (BRP). Voor alle instanties die al toegang hebben tot je BRP geld dat zij het direct van je overnemen. Dat scheelt jou dan weer!

 

Een nieuwe vloer

Het uitzoeken van een nieuwe vloer kan vaak een vervelend proces zijn. Er is zoveel keus. Momenteel kiezen veel mensen voor een keramisch parket. Deze vloer lijkt op een houten vloer maar is eigenlijk van steen. benieuwd naar deze vloer? Kijk dan eens op de site van Regge Tegels! Daar kun je veel verschillende soorten keramische parket kopen. Misschien zit er wel wat bij voor jou.

 

https://www.regge-tegels.nl/