Living Smart
Image default
Dienstverlening

Waarom ik voor Elektricien Breda heb gekozen

Voor de aanleg van elektra in onze nieuwe woning hebben mijn man en ik vorig jaar Elektricien Breda ingeschakeld. Aangezien we een enorm stuk grond hebben en het belangrijk vinden dat alles voor langere tijd goed werkt, wilden we een bedrijf inhuren met ervaren vakmensen. Via een aantal recensies op Google kwamen we terecht bij Elektricien Breda. De website was erg professioneel en de verhalen van klanten klonken veelbelovend. Over het prijskaartje maakten wij ons niet zo druk, we wilden vooral dat alles kwalitatief in orde zou zijn. Wat blijkt? Professionals hoeven helemaal niet duur te zijn!

Super goede service

Op een woensdagavond besloten mijn man en ik om het bedrijf te bellen zodat we naar de mogelijkheden konden informeren. Het was al na tien uur ‘s avonds, dus we bedachten dat we een voicemail zouden inspreken zodat ze ons de volgende dag meteen terug konden bellen. We zijn allebei vrij ongeduldig en hebben een hekel aan telefonische wachtrijen, dus dit leek ons een mooie oplossing. Tot onze grote verbazing bleek het bedrijf nog bereikbaar te zijn. Binnen een paar seconden werden we al te woord gestaan! De medewerker aan de andere kant van de lijn heeft ons super vriendelijk geholpen en direct een afspraak gemaakt om iemand naar de mogelijkheden te laten kijken. Twee dagen later stond er iemand bij ons op de stoep. Super, toch?

Zeer tevreden

Inmiddels zijn mijn man en ik al meer dan een half jaar woonachtig in ons nieuwe huis en alles werkt nog perfect. Dat mag misschien vanzelfsprekend klinken, maar wij hebben wel eens slechte ervaringen gehad op dat gebied. We zijn enorm blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen en dat we zo snel en adequaat geholpen konden worden. De medewerkers waren erg zorgvuldig en je kon zien dat ze echt plezier hadden in hun werk. Mochten mijn vrienden of kennissen binnenkort advies vragen omtrent de aanleg of reparatie van elektra, dan zou ik ze zonder aarzelen doorverwijzen.