Living Smart
Image default
Meubels

Ontwerp zelf een ronde houten bijzettafel

De zoektocht naar een mooie ronde houten bijzettafel kan best wel lastig zijn. Er zijn genoeg winkels waar je dit kan kopen, maar vaak is het niet jouw smaak. Wanneer je eindelijk wel jouw smaak hebt gevonden is het vaak de prijs wat roet in het eten gooit. Ook zijn er diverse webshops online te vinden, maar om daar een keuze te moeten maken is ook lastig. Vaak is een foto mooi, maar zodra je deze in het echt ziet kan het tegenvallen.  

Kom daarom gezellig langs bij de winkel van They & Me. Maak hiervoor wel een afspraak omdat de interieuradviseur dan de nodige tijd kan reserveren. Tijdens dit bezoek kan jij jouw wensen op tafel leggen en hiermee kan er bekeken worden welke meubels het beste in jouw interieur zal passen. Ook het materiaal waar deze van gemaakt moet worden is een keuze die hier bekeken kan worden. Het is zelfs mogelijk om een staal van een stof of kleur mee naar huis te nemen. Zo kan je makkelijker zien of deze wel de juiste kleur is om in huis te nemen.  

Mooie designmeubelen hier te vinden 

Wil jij een mooi, maar zeker een unieke ronde houten bijzettafel in huis hebben, neem dan een kijkje in de webshop van They & Me. Het is hier mogelijk om zelf deze tafel te “ontwerpen”. Zo kan er een keuze gemaakt worden van de poten, maar ook het blad zijn er in diverse materialen te bestellen. Om hier makkelijk een keuze uit te maken kan je het beste online kijken. Hier staat een klein programmaatje waarmee je online jouw tafel naar keuze kan ontwerpen. 

https://theyandme.com/tafels/bijzettafel/