Living Smart
Image default
Bedrijven

Wat is een goede bouwradio?

Bouwradio’s zijn onlosmakelijk verbonden met bouwbedrijven en klussers. Loop maar eens langs een bouwplaats, of een tuin die opnieuw wordt aangelegd en de muziek schalt je tegemoet. Het is de muziek wat het soms wat eentonige werk zo heerlijk draaglijk maakt voor werklieden. Wist je overigens dat er in de bouw speciale bouwradio’s gebruikt worden? Het allerbelangrijkste kenmerk van de bouwradio is dat deze een speciale, stootproef, frame kent. In de bouw kan er namelijk ieder moment wel iets gebeuren waardoor de radio zou kunnen omvallen, of een duw krijgt. De radio moet hiertegen bestand zijn; het frame biedt de benodigde bescherming. Er zijn vele type bouwradio’s verkrijgbaar.

DeWalt bouwradio, een populaire keuze

Zeggen we ‘bouwradio’ dan zeggen we ‘DeWalt’. Deze zeer robuuste bouwradio is ontworpen en op de markt gebracht door het Amerikaanse bedrijf DeWalt, wat de meeste mensen kennen van gereedschappen. Niet alleen zijn de bouwradio’s van DeWalt zeer robuust van design, ze bieden ook nog eens een geweldige sound, dankzij o.a. de subwoofers en de zeer goede ruisvrije ontvangst van radiozenders. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de radio beschadigd raakt door vocht of stof; hier is hij allemaal tegen bestand. De bouwradio serie van DeWalt is meer dan een excellente keuze!

Bouwradio’s van Bosch

Bosch staat voor een superieure kwaliteit op alle fronten. Ook Bosch biedt een geweldige lijn aan bouwradio’s die in een opvallend ruim frame gebouwd zijn. Net als de bouwradio’s van DeWalt biedt Bosch de mogelijkheid te communiceren met bluetooth bijvoorbeeld, zodat je ook muziek uit je eigen playlist kunt afspelen. Het geluid is eveneens subliem en ook deze bouwradio is ruisvrij.

Bouwradio online kopen

Ben jij opzoek naar een bouwradio als cadeau, of voor jou op de werkplaats? Beoordeel deze dan vooral op prijs en prestaties. Zo kun je voor een zachte prijs al kiezen voor een solide bouwradio die uitsluitend radio kanalen (AM/FM) ontvangt. Voor een meerprijs koop je een bouwradio met bluetooth en met krachtige speakers. DeWalt, Bosch, maar ook Audisse gelden overigens als marktleiders op gebied van bouwradio’s, waar je een bouwradio koopt tegen de beste prijs/kwaliteit garantie.