Living Smart
Image default
Woningen

Zorg voor veel sfeer in de tuin met een tuinposter

Zorg voor veel sfeer in de tuin door een tuinposter op de hangen

Merk je dat die ene leuke loungehoek, de veranda of een eetgedeelte in de tuin extra sfeer kan gebruiken? In dat geval biedt een tuinposter een prettige uitkomst. Deze posters zijn gedrukt op speciaal waterafstotend canvasdoek en gespannen op weerbestendig geïmpregneerd hout. Hierdoor ben je er zeker van de poster na jarenlange blootstelling aan de zon en regen er nog steeds even goed uitziet. Wel zo fijn om te weten, toch?

 

Een poster voor de tuin is vormvast, stevig en duurzaam

Kies je ervoor om de tuinposter te bestellen bij bij de specialist, dan ben je er zeker van dat deze vormvast, stevig en duurzaam is. De posters worden altijd full color bedrukt en hebben een matte en nette uitstraling. Ook loopt de afbeelding van de poster door tot over de randen voor een mooi totaalplaatje en dankzij de verschillende formaten is er ook voor jouw tuin of dakterras meer dan genoeg keuze.

 

De print wordt geleverd met een handig ophangsysteem

Een print op canvas is een echte eyecatcher! Iedere poster wordt geleverd met een handig ophangsysteem en is de perfecte manier om je tuin stijlvol en leuk aan te kleden. Ga bijvoorbeeld voor een model met een print van tekst, bloemen of koeien voor een landelijke look. Heb je een spijker in de muur geslagen, dan kun je je gloednieuwe poster direct een mooi plekje buiten geven.