Living Smart
Image default
Gezondheid

Zweedse Snus of Snustabak kopen?

Wat is Zweedse snus?

In Zweden en Noorwegen is het al ontzettend populair en nu vindt u het ook bij ons steeds vaker terug: de Zweedse snus of snustabak. Deze moderne snuszakjes zijn erg populair onder rokers. De zakjes roken namelijk niet en bevatten geen tabak. De snustabak bevat echter wel nicotine, waardoor rokers er toch een lekker gevoel aan overhouden. Bovendien wordt de nicotine erg snel in het lichaam opgenomen, zodat de gebruiker het effect meteen voelt. De Zweedse snus zorgt dan ook voor het heerlijk gevoel waar rokers naar op zoek zijn en dit zonder de nadelige effecten van tabak.

Een expert in snustabak

Wilt u ook genieten van het aangenaam gevoel dat dit vernieuwend product veroorzaakt? Dan bent u bij Snuspods.com aan het juiste adres. Snuspods.com is dé expert wat betreft snustabak. U vindt er namelijk Zweedse snus in diverse smaken terug. Zo beschikken ze over menthol of mint smaken voor een fris gevoel of cola en watermeloen voor een vollere smaak. Bovendien varieert de hoeveelheid nicotine in de zakjes en kan u dit gehalte zelf bepalen. Bij Snuspods.com vindt elke liefhebber van Zweedse snus dan ook nicotinezakjes die volledig op zijn wensen zijn afgestemd.

Zeer eenvoudig te gebruiken

Zweedse snus is eigenlijk niet meer dan gestoomde tabak die in kleine handige zakjes verpakt is. De tabak komt in poedervorm en kan dan ook eenvoudig met heerlijke aroma’s en zouten aangelengd worden. Op deze manier worden er verschillende unieke smaken gecreëerd. De zakjes zijn ook erg makkelijk te gebruiken. U hoeft de snustabak enkel in uw mond te steken, meestal wordt de Zweedse snus achter de bovenlip geplaatst, en de nicotine komt meteen vrij. Het grote voordeel van de Zweedse snus is dat de nicotine op deze manier erg snel in het bloed wordt opgenomen, waardoor u de gewenste nicotine-kick dan ook meteen voelt.

Snustabak koopt u bij Snuspods.com

Voor de populaire Zweedse snus moet u bij Snuspods.com zijn. In deze webshop vindt u namelijk verschillende soorten snustabak terug. Ze beschikken over Zweedse snus van verschillende topmerken, zoals Killa Pods en BLCK. Bovendien vindt u er snustabak in diverse smaken en met verschillende nicotinegehaltes terug. De snustabak van Snuspods.com is dan ook van de beste kwaliteit. Snuspods.com heeft er bovendien voor gezorgd dat u de snustabak zeer eenvoudig kan bestellen. De webwinkel is erg duidelijk ingericht en u moet dan ook maar een paar keer klikken om zelf van deze heerlijke nicotinezakjes te kunnen genieten.

https://www.snuspods.com/