Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Beleef een onvergetelijke dag bij een escape room in Amsterdam

Wil je er met een grote groep een dagje op uit? Een leuk idee is dan om naar Amsterdam te gaan. Je maakt het extra leuk door bijvoorbeeld te ontsnappen uit een escape room in Amsterdam. Escape Factory biedt groepsarrangementen aan voor groepen tot 180 personen. Je kan naast de Escape Room Experience ook gebruik maken van vergaderzalen en een lounge. Daarnaast kies je uit verschillende lunch- en dinerbuffetten om de dag goed af te sluiten. Na de escape room is het ook mogelijk om Amsterdam te verkennen via een privérondvaart op de grachten of een iPad-spel. Indien gewenst wordt er gezorgd voor een avondactiviteit, zoals een pub quiz. Zo beleef je een onvergetelijke dag in Amsterdam.

Ontsnap uit een escape room in Amsterdam met de hele familie

Wil jij een bijzondere dag beleven met je vrienden en familie die je niet snel gaat vergeten? Een leuk idee is het dan om met zijn allen te ontsnappen uit een escape room. Kies online jouw escape room in Amsterdam uit en sla de handen in elkaar met al je gezinsleden om de ontsnapping voor te bereiden. Tijdens jouw escape room in Amsterdam los je verschillende interactieve puzzels op en probeer je binnen een bepaalde tijd de ruimte te verlaten. Hier vind je acht escape rooms nabij Amsterdam-Centraal met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo weet je zeker dat ook de kinderen ten volle genieten van dit uitje. Na je ontsnappingspoging is het ook mogelijk om wat te blijven eten. Je reserveert de escape room in Amsterdam eenvoudig online en betaalt veilig via iDEAL.

Het Wilde Westen vind je in een escape room in Amsterdam

Vind jij het leven van de cowboys en indianen altijd al ontzettend interessant? Probeer dan eens de Wild Joe escape room in Amsterdam. Hier beleef je een unieke ervaring. In dit spel van Escape Factory probeer je de geheimen van de cowboys in de saloon te ontmaskeren en binnen een uur de code te kraken om weer buiten de saloon te komen. Je speelt dit spel met drie tot vijf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit spel in teams tegen elkaar te spelen en er een echte race van te maken. Reserveer online je spelmoment en kom naar Escape Factory nabij Amsterdam-Centraal. Hier kun je gratis parkeren.