Living Smart
Image default
Horeca

Catering Halfweg voor al uw feesten en partijen

De lekkerste catering Halfweg levert de beste catering voor elke gelegenheid. Wij zijn niet duur en hebben voor elk budget een catering, zo blijft een feest ook betaalbaar. Wij snappen  dat het houden van een feest erg duur kan zijn, en dat niet iedereen daar hetzelfde aan wil besteden. Daarom hebben wij voor elk budget een catering, natuurlijk is het wel zo dat je iets meer beperkt bent in de mogelijkheden. U kunt ons altijd bellen voor en dan regelen wij de catering voor u. Ook voor mensen met een bepaald dieet of allergie hebben wij een catering voor. 

Soorten catering 

Wij bieden meerdere vormen van catering aan zo maken we hapjes voor feesten, en kunt u bij ons ook voor een verjaardag hapjes bestellen zodat u zelf geen werk ermee hebt. Maar ook maken we broodjes voor een lunch handig als u bijvoorbeeld wilt trakteren op werk. Maar we kunnen ook een high tea regelen voor tussen de middag. Voor de avond hebben we dus hapje maar kunnen we ook complete buffetten regelen. Waarbij we de tafel volledig dekken en klaarmaken en u alleen hoeft aan te schuiven. Ook voor een feestje waarbij je graag wil barbecueën, kunnen wij een barbeque regelen en het vlees uiteraard. Voor drank bent ook bij ons aan het juiste adres zo kunnen wij alles regelen, en kunnen we op aanvraag ook voor cocktails zorgen.

De ideale locatie voor elk feest 

U kunt bij ons ook uw feest geven in een van onze zalen, waarbij we de catering en alles wat erbij komt kijken verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor bruiloften en verjaardagen waarbij we ook de muziek kunnen regelen. Ons personeel verzorgt alles en gaan rond met de hapjes en de drankjes, en u hoeft dan ook niks op te ruimen na de tijd. We hebben een garderobe voor de jassen en de tassen en meerdere toilets. We kunnen de zaal ook voorzien van versiering in meerdere thema’s. Ook het personeel kunnen we hierop kleden, geeft dit altijd van te voren aan dan houden we daar rekening mee. Bel altijd  voor de mogelijkheden en zorg dat u op tijd een zaal huurt we zitten som al voor meerdere maanden volgeboekt.