Living Smart
Image default
Eten en drinken

Geniet van authentieke gerechten bij dit Griekse restaurant in Bergen op Zoom

Na een drukke werkweek is een avondje uit altijd een goed idee. Neem plaats in een restaurant en laat u verwennen met smaakvolle gerechten. Uiteraard heeft u zo uw favoriete restaurants waar u graag heen gaat, maar wilt u eens iets anders proberen? Bezoek dan Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom voor een volledige Griekse beleving. Niet alleen geniet u hier van een sfeervolle ambiance, maar zij schotelen u ook authentieke gerechten voor die zeker het proberen waard zijn! 

Ontdek de verfijnde menukaart

Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom heeft een zeer verfijnde menukaart met allerlei gerechten. Ga daarom lekker uiteten bij dit all you can eat restaurant en laat u verrassen! Wanneer u bij hen aan tafel schuift bent u namelijk verzekerd van goede producten en bovenal verse ingrediënten die zij rechtstreeks uit Griekenland importeren. Gegarandeerd dus dat u een onvergetelijke smaakervaring ervaart.

Geniet van Griekse tapas

Wat bij dit restaurant ook zeker het proberen waard is, is de Griekse tapas. Trommel uw vrienden of familie op en geniet gezellig samen van diverse hapjes. Probeer nieuwe gerechten uit van de gevarieerde menukaart en ga een volledige Griekse beleving aan. Geheid dat het water u al in de mond loopt wanneer de ober met uw favoriete tapas komt aanlopen.

Elke dag geopend

Sinds 1987 vindt u dit authentieke Griekse restaurant midden in het centrum van Bergen op Zoom, waar u geniet van lekkere tapas en een sfeervolle ambiance. Grieks Restaurant Athene behoort hedendaags dan ook tot de beste restaurants van Bergen op Zoom, en dat proeft u. Het is mogelijk om zeven dagen per week uit eten te gaan bij hen aangezien ze elke dag geopend zijn van 16.00 tot 22.00 uur. Van maandag tot donderdag staan ze voor u klaar met heerlijke tapasgerechten die u onbeperkt kunt bestellen. Reserveer vandaag nog en u bent verzekerd van een tafel!