Living Smart
Image default
Horeca

Een heerlijk buffet bij de catering in Almelo

Als je op zoek bent naar een goede catering in Almelo, zoek dan niet verder! Om de gasten een ervaring te geven die ze nooit meer van hun hele leven zullen vergeten is het een leuke en goede manier om de catering in Almelo in te huren voor deze werkzaamheden. Op elk feest of evenement is het natuurlijk belangrijk dat de gasten worden voorzien van lekkere hapjes en ook goede drankjes. Voor kleine groepen, waar je denkt aan een barbecue in de straat of een feest in de achtertuin, tot de grootste evenementen als bijvoorbeeld een bedrijfsfeest van een bedrijf als ING of een grote beurs, altijd kan je de diensten van de catering in Almelo inhuren om dit voor je te laten verzorgen. 

Kookstudio

In een kookstudio ie door de eigenaar van catering in Almelo wordt gehuurd, worden alle hapjes klaargemaakt voor het feest of event waar zij voor zijn ingehuurd. Dit kunnen kleine hapjes zijn, maar ook hele maaltijden. Vaak worden de hapjes en drankjes geserveerd aan de hand van een buffet, maar wens je dit anders dan kan je de voorkeuren altijd aangeven en kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een etentje waar je gastheren of vrouwen bij wil huren is ook mogelijk. Dit kan je wensen bij een bedrijfsdiner of een groot diner in je eigen huis. 

Live eten maken

Ook is er bij de catering in Almelo een mogelijkheid tot het live bereiden van de gerechten. Dit geeft een extra sfeer een leuke dynamiek aan het geheel. Hierbij kunnen de gasten kennis maken met de kok en zien zij precies hoe hetgeen dat zij gaan eten wordt bereid. Je neemt de gasten mee en geeft hen dan ook een kijkje in de keuken. Dit is een optie en is niet altijd mogelijk. Dat ligt aan de locatie waar het feest of evenement wordt gegeven.