Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Creëer je eigen spa ervaring

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen jacuzzi in je tuin te hebben? Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en blijft het voor veel mensen bij een droom die nooit werkelijkheid zal worden. Een jacuzzi wordt door veel mensen gezien als luxe, maar wat als ik je zeg dat deze luxe helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Blijf lezen, want in deze blog vertel ik je hoe je voor een relatief lage prijs je eigen spa in huis haalt.

De ultieme wellness ervaring, gewoon bij je thuis

Ik benoemde het in de inleiding van deze blog al: het is mogelijk om een hoop luxe in huis te halen voor een helemaal niet zo luxe prijs. Bij Fonteyn koop je je eigen jacuzzi al voor minder dan 600 euro. Het gaat daarbij om een opblaasbare variant die, naast de prijs, een hoop voordelen biedt ten opzichte van traditionele jacuzzi’s. Zo vergt een opblaasbaar bubbelbad veel minder onderhoud, is een opblaasbaar bubbelbad een stuk flexibeler doordat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en verbruikt hij veel minder energie dan een traditionele jacuzzi. Daarnaast is deze variant in slechts enkele minuten op te zetten. Met een opblaasbaar bubbelbad van Fonteyn tover je je tuin om in een compleet wellness resort!

Een jacuzzi is bijzonder goed voor uw gezondheid

Een goede gezondheid is voor iedereen van levensbelang en met een uitgerust lichaam en een frisse geest kunt u iedere dag weer optimaal presteren. Met een eigen hottub geniet u van de hydrotherapie waarmee helemaal zen wordt, zowel fysiek als mentaal. Wat is er lekkerder dan na een zware dag werken even helemaal tot rust te komen? Met een opblaasbaar bubbelbad van Fonteyn hoef je er niet meer speciaal voor naar een wellness center, maar haal je het wellness center in huis! De hottub is geschikt voor maximaal zes personen, zodat u gezamenlijk kunt genieten.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in de hottub of wil u meer weten? Neem dan eens een kijkje bij Fonteyn. Zij beschikken over de grootste spa-showroom van de wereld! De gespecialiseerde medewerkers van Fonteyn helpen u graag verder.