Living Smart
Image default
Huishouden en schoonmaak

Voorjaarsschoonmaak voor uw bedrijf? Schakel Schoonpand in

De zomer komt er weer aan en met de huidige temperaturen zitten wij alweer in het voorjaar. Dit houdt in dat de meeste huizen, maar ook bedrijven weer aan de grote schoonmaak beginnen. In de herfst en wintermaanden wordt die vaak niet gedaan vanwege het grijze en vaak koude weer, dan zit niemand hier echt op de te wachten. Maar nu de temperaturen stijgen is het lekker om bezig te zijn in de buitenlucht, maar ook in de binnenlucht! Gooi de ramen open en laat het lekker door luchten en begin aan de grote schoonmaak. Nu is dit iets wat veel mensen toch liever uit handen geven. Niet alleen voor het gemak, maar een professional die doet het toch meestal wat beter. Iets waar je op ten duur langer plezier van hebt en zodoende jaarlijks voor herhaling vatbaar kan zijn.

Klinkt dat je wat? Neem dan is een kijkje op de website van Schoonpand en schakel ze in om jouw bedrijf, kantoorpand of wat dan ook in die richting eens stevig onder handen te nemen zodat er geen stofwolkje meer onder de bureau en kasten te vinden is.

Door dat wij over de jaren heen een betrouwbaar bedrijf zijn geworden in de regio Amsterdam, waar wij ook gevestigd zijn. Hebben wij een aardig mooi klantenbestand weten op te bouwen, met o.a. een aantal grote bedrijven en instanties als klant. Deze klanten zijn erg tevreden met ons, wat ons ook weer motiveert om op deze voet van professionaliteit verder te gaan. Ons bedrijf heeft zeer ervaren werknemers in dienst die op hun beurt weer gespecialiseerd zijn in een divers aantal soort schoonmaakwerkzaamheden. We zijn gevestigd in Amsterdam, maar bieden onze diensten aan door heel het land. Van tapijtreiniging tot opleveringswerk, wij doen het allemaal voor u voor een goede prijs en snelle service.

Naast de voorjaarsschoonmaak bij bedrijven,leveren wij onze diensten ook aan overheidsinstanties en huishoudelijk hulp. Wij begeven ons ook buiten uw pand door uw dakgoten schoon te maken, iets wat vooral voor een zomers buitje nodig kan zijn om overstroming en lekkages te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u wat vragen of meer informatie? Dan verwijzen wij u door naar onze contactgegevens die op onze website www.schoonpand.nl staan vermeld om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en kunnen u eventueel een speciaal op maat gemaakte offerte per mail toesturen zodat u het op uw gemak kunt doornemen.