Living Smart
Image default
Vakantie

De beste groepsaccommodatie in de Veluwe

Is het tijd om het jaarlijkse vriendenweekend, familiedagje of sportweekend te regelen? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een geschikte locatie. Een locatie waar u geniet van een prachtige, natuurrijke omgeving en een mooie en schone accommodatie. Bekijkt u daarom zeker de website van groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo, gelegen op de Veluwe. Deze accommodatie in Gelderland is zeer geschikt voor verschillende soorten groepen. U kunt hier zelfs terecht voor gezelschappen van tot wel 182 personen!

Geniet van alle mogelijkheden, zowel binnen als buiten

Als het goed weer is, is het natuurlijk heerlijk vertoeven in een groepsaccommodatie op de Veluwe in Gelderland. Vooral bij De Aalbertshoeve hoeft u zich nooit te vervelen. Er is bijvoorbeeld een sportveld met volleybalnet en doelen om te voetballen. Ook kunt u hier trampolinespringen, dammen, schommelen, wippen én vlegelhangen. Is het helaas toch geen weer om buiten activiteiten uit te voeren? Geen nood! Iedere accommodatie beschikt over een tafeltennistafel, een sjoelbak, voetbalspel, dartbord en een televisie. U hoeft zich dus ook met minder goed weer zeker niet te vervelen met uw gezelschap.

Wat te doen in de nabije omgeving?

Wilt u er tijdens uw verblijf even op uit? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt hier prima fietsen en wandelen, maar ook zwemmen. Hiernaast kunt u ook een bezoekje brengen aan de bowlingbaan, midgetgolf spelen of gaan waterfietsen. Bovendien ligt attractiepark Walibi World Biddinghuizen slechts 26 km verderop.

Ontdek meer over deze bijzondere accommodatie

Wilt u meer weten over een groepsaccommodatie in de prachtige omgeving van de Veluwe? Bekijk dan de website van deze aanbieder. Hier vindt u de informatie die u verder helpt met kiezen van de geschikte accommodatie. Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk ook een van de medewerkers van dit bedrijf. Bekijk de contactmogelijkheden op de website en mail of bel.

https://www.aalbertshoeve.nl/groepsaccommodatie/