Living Smart
Image default
Vakantie

De specialist voor caravan occasions vlak bij Zuid-Holland

Als u op zoek bent naar een specialist met diverse caravan occasions, die goed te bereiken is vanuit Zuid-Holland, gaat u naar Caravancentrum Waterland. Dit bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste caravanbedrijven van Noord-Holland. Deze specialist is in 1978 begonnen met de verkoop van Bergland caravans vanuit huis en door de enorme groei tweemaal verhuisd. Deze groei komt onder andere doordat dit bedrijf in 1980 een dealer van Hobby caravans is geworden en in 1999 is ook een dealerschap van Fendt caravans daar aan toegevoegd.

Diverse caravans om uit te kiezen

Wanneer u Caravancentrum Waterland, niet ver van Zuid-Holland, gaat bezoeken, vindt u een breed assortiment aan caravan occasions om uit te kiezen. De caravans zijn afkomstig van verschillende merken en komen uit diverse bouwjaren. Zo kiest u voor een ouder of nieuwer model, geheel naar uw voorkeur. Daarbij zit er een model bij voor ieder budget. Doordat ze bij dit bedrijf altijd een grote hoeveelheid aan caravan occasions inkopen, profiteren ze van een scherpe aankoopprijs. Hierdoor kunnen ze de occasions ook weer voordelig aanbieden aan u. Bekijk dus snel het gehele aanbod van deze specialist en vindt een passende caravan voor u!

Vind uw ideale caravan in een mum van tijd

Door online het brede aanbod aan caravan occasions van Caravancentrum Waterland nabij Zuid-Holland te bekijken, vindt u al snel uw ideale model. Op de website van deze specialist kunt u namelijk gebruikmaken van handige filters. Zo geeft u eenvoudig het budget, het maximaal toelaatbare gewicht, het bouwjaar, het aantal slaapplaatsen en zelfs de indeling aan. Op deze manier heeft u de perfecte caravan voor u en uw reisgezelschap in een mum van tijd gevonden! Bekijkt u de caravan occasions liever in het echt? Plan dan een afspraak in om langs te gaan bij deze specialist.

https://www.caravancentrumwaterland.nl/