Living Smart
Image default
Meubels

De leukste meubels

Lees hier over leuke meubels. Nu zijn in principe meubels altijd leuk, en dit omdat lege kamers niets zijn, maar in deze tekstblog aandacht voor echt leuke meubels die je online kan kopen. Na deze tekst gelezen te hebben zal je begrijpen dat niet één babykamer, kinderkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, gang, kantoor of badkamer saai hoeft te zijn. Meubels zijn functioneel en decoratie ineen.

Tijdloos of de nieuwste trend

Het is altijd een keuze, gaan voor de nieuwste mode of meubels die altijd kunnen blijven staan. Soms is hier een mooie tussenweg in, en dat zijn hypes waarvan je hoopt dat die nooit zullen verdwijnen. Deze modegrillen vind je overal in en rond de woning. Bijvoorbeeld een handige kolomkast in de gang wat ingericht is als schoenenkast. Als je zoiets ziet, dan hoop je dat de tijd van een rij schoenen onder de kapstok nooit meer terugkomt, en dat het zo blijft. Speciale aandacht mag momenteel de badkamertrends hebben. Momenteel is strakke lijnen, dat is altijd bij badkamertegels, helemaal hip. Maar de meubels zijn juist heel speels hout. Hout is puur natuur, nerven en knoesten zijn zoals ze zijn met de nodige grilligheid, en zulke blank houten meubels in een badkamer waar alles strak is. Dat is zo mooi, die trend moet niet meer weggaan en voor altijd blijven.

Sets of alles los

Iedere woning is in te richten naar eigen persoonlijke stijl en smaak. Ondanks de modegrillen en trends blijven zaken zoals, een hypermodern interieur met daarin net dat ene antieke kastje of tafeltje, helemaal in. Vaak is zo’n kamer ingericht na lang zoeken of zelfs door erven. Nu is een heel huis zo inrichten voor een beginner niet te doen. Voordat je dan ingericht bent, ben je een lange tijd verder. Voor die groep is dan juist het aanschaffen van een set het overwegen waard. Bij een badkamer is een set normaal. Dit geldt ook voor een slaapkamer waar dan het bed hetzelfde is dan de nachtkastjes en de kledingkast. Echter er zijn ook schitterende sets voor de gang, voor het inrichten van een kantoor, en voor de tuin. Omdat door de jaren heen van een set niet alles tegelijk verslijt, maar dan ben je geen beginner meer, komt dan vanzelf die verandering. Het is dus het overwegen waard om te beginnen met zoveel mogelijk sets aan te schaffen. Na een lange tijd wordt dat vanzelf een mix van stijlen, een variëteit van oud en nieuw. Daarin is dan te sturen. Juist strak met speels, of zoals het voorbeeld, antiek met hypermodern.

Alles onder één dak

Het fenomeen meubelboulevard is al oud. Veel mensen vinden het fijn als één zaak een totaal heeft. Dit wel onderverdeeld in afdelingen zodat de klanten de kantoorinrichtingen kunnen bekijken en de slaapkamers. Uniek zal zijn als het ook een uitgebreid assortiment tuinmeubilair heeft. Dit omdat veel mensen van hun tuin compleet een woonkamer maken. Bijvoorbeeld met een loungeset, salontafel, vloerkleed, en buiten tv. Nog handiger zal zijn als je zo’n meubelboulevard vanuit je eigen huis vanaf de tablet kan bekijken. Gelukkig kan dat nu.

Met één klik op de muis ben je gelijk bij zo’n online meubelboulevard wat daadwerkelijk alles heeft om de volledige woning in te richten: van meubels tot prachtige woondecoratie. De prijzen zijn scherp en veel is direct uit voorraad leverbaar. Als je de ideeën online bekijkt begrijp je dat niet één ruimte in huis saai hoeft te zijn. Of het nu om een babykamer, kinderkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, berging, kantoor, badkamer, of de tuin gaat, alles is even stijlvol en sfeervol in te richten. Nog apart heeft Emob.nl een flink assortiment lampen en spullen ter decoratie. Omdat niet iedereen veel geld wil uitgeven aan het interieur is bovenop de scherpe prijzen ook nog een outlet. Zo vanuit je eigen huis kun je een hele inboedel aanschaffen, of net die enkele kast of tafel. Dat vanuit huis klinkt beter dan een lange autorit naar de meubelboulevard en daar langdurig rondslenteren. Dus ga naar de site, bekijk de nieuwste trends of juist de sale voor een voordeeltje, en zie of er iets van je gading tussenzit.