Living Smart
Image default
Vervoer en transport

Een bakfiets kopen om u veilig en ecologisch te verplaatsen

Denkt u er al even aan om een bakfiets te kopen, maar twijfelt u nog? Niet twijfelen, gewoon doen! Een bakfiets kopen is namelijk een zeer slim idee. Dat blijkt ook uit de groeiende populariteit van dit vervoersmiddel. Vooral ouders van jonge kinderen die in een stad wonen, kopen vaak een bakfiets. De bakfiets dient voor hen dan ook als een duurzaam alternatief voor de auto. Met de bakfiets wordt het wel heel makkelijk om te verplaatsen in een stedelijke omgeving. Zet de boodschappen in de bak, of vervoer er de kinderen mee naar school en fiets dan zelf naar kantoor. Met de bakfiets kan het allemaal, veilig én ecologisch!

Ga voor een elektrische bakfiets

Wilt u wel een bakfiets kopen, maar bent u bang dat u veel kracht moet zetten om te fietsen wanneer de bak vol zit? Geen probleem! Tegenwoordig kunt u ook een elektrische versie van de bakfiets vinden. Hiervoor kunt u terecht bij een specialist in bakfietsen, zoals Fietskar.nl. Dit bedrijf is de specialist in elektrische en niet-elektrische bakfietsen in Nederland. Bij dit bedrijf vindt u ongetwijfeld de perfecte elektrische bakfiets. Een waar u veel in kwijt kunt, maar die toch licht en wendbaar is met een krachtige accu.

Kies voor uitstekende service

Bij Fietskar.nl kunt u niet alleen een elektrische of niet-elektrische bakfiets kopen. Ook voor advies, onderhoud en herstellingen kunt u terecht bij deze specialist. U kunt nu dus met een gerust hart een bakfiets kopen, wetende dat u bij problemen altijd terecht kunt bij dit bedrijf. Wilt u graag enkele bakfietsen uittesten voor u er eentje koopt? Of ontvangt u graag eerst advies? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in de toonzaal van het bedrijf , in Hilversum, tijdens de openingstijden. Wilt u meer weten? Bezoek dan zeker eens de website van Fietskar.nl!