Living Smart
Image default
Vakantie

Geniet van een comfortabel verblijf in dit hotel in Sluis

Heeft u altijd al een keer in het prachtige vestigingsstadje Sluis in Zeeuws-Vlaanderen willen verblijven? Dan is het zeker een aanrader om in Rivers Hotel & Restaurant te verblijven. Dit gezellige hotel in Sluis beschikt over alle comfort die u nodig heeft. Het hotel straalt enorm veel karakter uit en beschikt over ontzettend luxe ingerichte kamers die stuk voor stuk een geweldig uitzicht over het water hebben. Hier ontdekt u de rijke geschiedenis die Sluis kent. Als u voor dit hotel in Sluis kiest, weet u zeker dat u geniet van een heerlijk, comfortabele nachtrust. De bedden voelen alsof u op een wolkje ligt. Ook biedt dit hotel de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk hapje of drankje. In het restaurant geniet u van de lekkerste gerechten die op basis van ingrediënten van het seizoen worden gemaakt.

Sluis is de perfecte uitvalbasis voor leuke uitstapjes

Of u nu wilt genieten van een cocktail, of toch liever kiest voor een smakelijke kop koffie met een stukje taart, bij Rivers Hotel & Restaurant heeft u keuze uit een uitgebreide kaart vol overheerlijke gerechten. Sluis heeft ontzettend veel te bieden en is daarom de perfecte locatie om te verblijven in een mooi hotel. Het ligt op de grens van België waardoor deze stad een goede uitvalbasis is voor uitstapjes naar zowel de Zeeuwse als Belgische kust. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Knokke-Heist, Breskens, Cadzand of Blankenberge. Stuk voor stuk geweldige plaatsen die het bezoeken echt waar zijn.

Boek nu uw prettige verblijf

Als u een bezoekje brengt aan dit hotel in Sluis heeft u ontzettend veel te doen in de omgeving. Bezoek leuke badplaatsen en bezoek bijzondere bezienswaardigheden. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u geniet altijd van een comfortabel verblijf in het Rivers Hotel & Restaurant. Bekijk de beschikbaarheid op de website en plan een tripje in!

https://rivers.nl/