Living Smart
Image default
Entertainment

Glow in the dark midgetgolf is hét ultieme uitje voor het hele gezin

Wilt u binnenkort wat leuks gaan ondernemen met het hele gezin, maar weet u nog niet wat? Heeft u alle bowlingbanen in de buurt al eens gezien? Dan is het een goed idee om eens te gaan voor glow in the dark midgetgolf! Dit is het perfecte uitje voor het hele gezin. Bent u benieuwd waar u in regio Zuid-Holland het best terechtkunt voor glow in the dark midgetgolf? Lees dan zeker verder!

Glow in the dark midgetgolf bij een allround activiteitencentrum

Van der Ende in Poeldijk, in de provincie Zuid-Holland, is het allround activiteitencentrum waar u terechtkunt voor een potje glow in the dark midgetgolf met het hele gezin. Ze beschikken hier over vijf thema’s voor glow in the dark midgetgolf. Wanneer u de ruimtes betreedt, waant u zich in de onderwaterwereld of de wereld van echte actiehelden. Dit ziet u terug in 3D-muurschilderingen maar ook in andere attributen waarmee de ruimtes zijn aangekleed. Om glow in the dark midgetgolf een extra leuke beleving te maken, krijgt u een 3D-bril aangereikt waarmee het nóg meer voelt alsof u zich echt in de wereld van het thema bevindt. Dát is pas uniek!

Een volledig verzorgd uitje

Na het voltooien van de glow in the dark midgetgolfbaan bent u vast toe aan een hapje en drankje. Ook hier hebben ze natuurlijk aan gedacht bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland. Neem na afloop plaats aan de bar en geniet van wat lekkers en een verfrissend drankje. Heeft u nog energie over? Maak dan gebruik van de vele andere activiteiten die ze bij Van der Ende aanbieden. Wat dacht u van lasergamen of een potje karten? Zo geniet u van een volledig verzorgd uitje!

Reserveer direct uw dagje uit

Spreekt glow in the dark midgetgolf u en uw gezin aan? Of wilt u met vrienden wat leuks gaan doen? Maak dan direct een reservering bij Van der Ende op de datum waarop het u uitkomt. Als u langsgaat bij dit allround activiteitencentrum bent u verzekerd van een leuke middag! Reserveren doet u door gebruik te maken van de contactgegevens op de website van dit bedrijf.

https://www.vanderende.com/