Living Smart
Image default
Design en ontwerp

Harmonieuze en authentieke etiketten voor jouw product

Plastificeren doet je misschien denken aan de basisschool, toen je een kleurplaat had gemaakt waarvan de juf of meester een placemat van zou maken voor het paasontbijt of kerstdiner. Echter, ook in horecazaken wordt plastificeren gebruikt als manier om menukaarten bestand te maken tegen viezigheid. Desondanks hoef je zeker niet eerst iets op papier te maken om het vervolgens te plastificeren, aangezien je ook direct kunt printen op plastic. Expert op het gebied van codering, Koenig & Bauer Coding, weet precies hoe dit in zijn werk gaat. Daarnaast kunnen zij diverse producten etiketteren of voorzien van een code, waarbij het mogelijk is om te printen op uiteenlopende materialen, zoals folie, plastic of andere materialen.

Professionele codering van hoge kwaliteit

Ben jij van plan om een nieuw product op de markt te brengen, maar kom jij alleen maar codeerders tegen die fantasieloze etiketten printen? Dan ben je Koenig & Bauer Codering nog niet tegen het lijf gelopen. Deze specialist denkt namelijk met jou mee om een authentiek label te printen, die in harmonie is met het productdesign. Op die manier zal jouw etiket onderdeel worden van de verpakking, die in het oog springt tussen de producten van de concurrent. Een voorbeeld is het plantenpaspoort, die aan bepaalde eisen moet voldoen én uiteraard harmonieus moet passen bij de plant. Om die reden kun je het plantenpaspoort op verschillende aspecten van de plant laten printen, zoals op de pot, op de tray of op de steekkaarten. Koenig & Bauer Codering zal dus met je meedenken over een logische en unieke opdruk.

Ga de samenwerking aan

Wil jij geen plantenpaspoort laten printen, maar ben jij wel op zoek naar zo’n professionele, meedenkende en betrouwbare codeerder? Ga dan de samenwerking aan met Koenig & Bauer Codering en neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/