Living Smart
Image default
Design en ontwerp

Infographics laten maken bij Studio Wiegers

Bent u op zoek naar een grafisch ontwerpbureau dat voor u een infographic kan maken?

Wilt u bijvoorbeeld uw zoekresultaten overzichtelijk en duidelijk weergeven in een professionele infographic? Studio Wiegers is een grafisch ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het vormgeven van informatie en in het bedenken en realiseren van communicatieconcepten. We hebben al jarenlang ervaring met het ontwerpen en maken van infographics voor de zakelijk markt. Benieuwd of onze stijl van ontwerpen bij uw ideeën en wensen past? En wilt u door Studio Wiegers een infographic laten maken?

Aantrekkelijk en creatieve weergave van uw gegevens

Bij Studio Wiegers hebben we al jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het maken van infographics. Ongeveer 40% van onze klussen bestaat uit het maken van infographics en we hebben zelfs al eens landelijk op nummer 1 gestaan: we kunnen daarom met recht zeggen dat wij een infographic specialist zijn. Wij maken vooral infographics voor de zakelijk markt: denk bijvoorbeeld aan grote ondernemingen die hun cijfers of business modellen overzichtelijk weer willen geven. Voor veel grote ondernemingen is het van belang dat informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier wordt overgedragen. Wij, van Studio Wiegers, zijn dan ook gespecialiseerd in het maken van infographics voor de zakelijke markt: workflow, business modellen, schema’s, figuren, processen en nog veel meer!

Uw wensen staan centraal bij Studio Wiegers

Omdat wij al jarenlange ervaring hebben met het maken van infographics voor de zakelijke markt, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om naar de wensen en ideeën van de opdrachtgever te luisteren. Door goed te luisteren, kunnen wij de vraag van de opdrachtgever met een krachtig ontwerp vertalen naar een creatief en verrassend communicatieconcept. Wij leggen de lat altijd hoog om zo een project te realiseren die perfect aansluit bij de belevingswereld van de doelgroep. Wanneer u kiest voor een infographic van Studio Wiegers, kiest u voor een duidelijke én aantrekkelijke visualisatie van (complexe) gegevens. Op deze manier kunt u uw gegevens op een duidelijke en overzichtelijke manier overbrengen naar uw publiek.

https://studiowiegers.nl/