Living Smart
Image default
Design en ontwerp

Drukwerk voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

Promotie voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

Voer op de juiste manier campagne voor jouw gemeente!

Want de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 staan weer voor de deur en dat is hét moment om uw gemeente te bereiken! Effectief en energiek campagne voeren is waar u constant mee bezig bent, en mee bezig moet zijn. Wij kunnen uw campagne nog een stapje verder brengen met topkwaliteit promotiemateriaal. We hebben de belangrijkste en meest bestelde producten eenvoudig gebundeld in 3 overzichtelijke pakketten met uiteenlopende kwaliteiten. Hierdoor hebt u in één klap al het materiaal wat nodig is voor een sterke campagne, zonder dat u er zelf veel tijd aan kwijt bent! U hebt de keuze uit de pakketten; Budget, Normaal en Luxe.

Bekijk hier snel de inhoud van ieder pakket en kies diegene die perfect aansluit op uw campagne. Ieder pakket is samengesteld met hoge kortingen!

Kies uit onze pakketten: makkelijk en direct online te bestellen

Budgetpakket Met het Budgetpakket kunt u direct starten met het voeren van uw campagne. Met posters en flyers bereikt u gegarandeerd uw gemeente!

Normaal pakket Het meest gekozen pakket, bevat alle essentiële elementen voor uw campagne. Met posters, flyers en visitekaartjes kunt u direct promoten in uw gemeente!

Luxe pakket Wilt u echt opvallen? Ga dan voor het Luxepakket. Uw gemeente kan niet meer om u heen! Grote getalen promotiemateriaal waaronder topkwaliteit roll-up banners.

UwPrinter.nl ontzorgt van van ontwerp tot aflevering!

Bij UwPrinter.nl begrijpen we heel goed dat u als raadslid veel tijd moet besteden aan het voeren van campagnes. Hierdoor is tijd erg kostbaar. Daarom hebben we ervaren grafische vormgevers die direct een passend ontwerp kunnen maken voor al uw promotionele uitingen. Zo kunt u zich volledig focussen op het voeren van campagne. Is dat niet handig? Voor meer informatie hierover, bekijk dan snel onze promotie artikelen!

Wilt u nog een stapje verder dan de anderen?

Onderscheid en opvallen is de sleutel tot succes bij iedere gemeenteraadsverkiezing. Wilt u uw campagne écht laten opvallen? Dan hebben wij producten die uw promotie gegarandeerd uniek maken? Wat dacht u van bedrukte ballonnen en pennen geheel in de stijl van uw campagne. Of bedrukte boekjes met uw verkiezingsplan. Of een tent geheel in uw eigen stijl? Werkelijk alles is mogelijk en daarom komen we graag met u in contact.

https://www.uwprinter.nl/