Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Hoe maak je bedrijfsuitjes leuk en gedenkwaardig?

Bedrijfsuitjes zijn een geweldige manier om je werknemers te belonen voor hun harde werk. Ze bieden ook een kans om de band met hun collega’s te versterken, teamgeest op te bouwen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Maar hoe zorg je ervoor dat je bedrijfsuitjes ook echt leuk zijn? Er zijn veel activiteiten die je groep een leuke ervaring kunnen bezorgen, zoals lasergamen, pubquizzen, speurtochten en meer. Laten we enkele van deze ideeën eens nader bekijken 

Lasergamen 

Lasergamen is een geweldige manier om de competitieve kant van je werknemers naar boven te halen! Het is de perfecte activiteit voor groepen van elke omvang – of er nu 10 of 100 mensen aanwezig zijn – en het vereist niet veel planning. Je hoeft alleen maar de locatie te boeken en te kiezen welk speltype je wilt spelen (bijvoorbeeld team deathmatch, capture the flag). Lasergamen zal iedereen in de groep erbij betrekken en de teambuilding binnen de groep bevorderen terwijl ze het tegen elkaar opnemen in een leuke omgeving.

Pub quiz 

Een pub quiz is een andere geweldige optie voor een bedrijfsuitje. Het is een gemakkelijk op te zetten activiteit, want je hebt alleen een paar vragencategorieën nodig en wat prijzen voor de winnaars! Je kunt zelfs wat (vriendschappelijke) competitie toevoegen door teams tegen elkaar te laten strijden, of als je iets minder competitiefs wilt, laat dan iedereen alleen of in kleine groepjes vragen beantwoorden. De pub quiz zal iedereen aan het praten en lachen krijgen terwijl ze proberen vragen te beantwoorden over verschillende leuke onderwerpen als geschiedenis, cultuur, sport, enzovoorts.

Speurtocht 

Speurtochten zijn altijd een hit, ongeacht de leeftijdsgroep! Ze stimuleren de samenwerking tussen teamleden als ze samen opdrachten proberen uit te voeren om verborgen voorwerpen te vinden of puzzels op te lossen. Je kunt de speurtocht aanpassen aan de plaats waar je de groep mee naartoe wilt nemen. Is het bijvoorbeeld buiten? Dan kun je voorwerpen verstoppen in je plaatselijke park of natuurpad. Is het binnen? Dan kun je voorwerpen verstoppen in je kantoorgebouw of zelfs in verschillende kamers in hetzelfde gebouw. Deze activiteit stimuleert het probleemoplossend vermogen en laat iedereen creatief nadenken om alle verborgen voorwerpen te vinden voordat de tijd om is! 

 

https://www.bubbelbal.nl