Living Smart
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar let je op bij het vinden van een goede stukadoor?

Heb jij het voor het stucen van je muren en plafonds in je huis een stukadoor nodig? Dan is het natuurlijk wel van belang dat je voor iemand kiest die ook daadwerkelijk bekwaam is. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je uiteindelijk tegen stucwerk zit aan te kijken, waarover je niet of nauwelijks te spreken bent. Omdat er flink wat kosten mee gemoeid gaan, doe je er dus ook verstandig aan om kieskeurig te zijn in de uiteindelijke keuze die je maakt voor een stukadoor die bij jou aan de slag gaat. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, hebben we een aantal handige tips voor je. 

Vraag in je eigen omgeving

Online is het vinden van een stukadoor natuurlijk geen enkel probleem. Toch doe je er verstandig aan om eerst in je omgeving te vragen. Wat je namelijk vaak ziet, is  dat de ervaringen van een ander logischerwijs een stuk betrouwbaarder zijn, dan wanneer je alleen op het internet enkele reviews leest. Om te zorgen dat je een betrouwbare stukadoor weet te vinden, zijn de vakmannen van Wandgrimeurs een absolute aanrader.

Vraag meerdere offertes op

Wedden op één paard, dat is natuurlijk niet verstandig om te doen. Het is daarom dan dus ook raadzaam om ervoor te zorgen dat je bij meerdere partijen een offerte opvraagt. Niet alleen weet je dan welke mogelijkheden er zijn, maar heb je ook direct in beeld welke prijzen enigszins marktconform zijn. Merk je dat er één ontzettend uitspringt, dan is het dus zeker de moeite waard om hier eens wat dieper in te duiken.

Bekijk specialisaties

Wanneer je de muren op een speciale manier wilt laten stucen, dan is het wel goed te weten dat de stukadoor welke je inschakeld, ook bekwaam is om dit te kunnen doen. Nu zal een gladde muur niet direct een probleem vormen, maar wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een patroon, dan wordt het vaak een heel ander verhaal. Zorg er dus voor dat je je wensen vooraf goed kenbaar maakt en ook zeker weet dat het bedrijf dat je ingschakeld, in staat is om dit te kunnen realiseren.