Living Smart
Image default
Vakantie

Maak een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka of Bali

Wilt u graag een bijzondere reis maken? Azië is dan bij uitstek de plek waar u geweest moet zijn. Niet alleen vanwege de cultuur, maar zeker ook vanwege de natuur. In Azië waant u zich in een compleet andere wereld dan dat u gewend bent. Veel Aziatische landen bieden de meest ideale omstandigheden om er te reizen. Er zijn veel accommodaties en er is bovenal van alles te zien en te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Sri Lanka of een rondreis door Bali en andere Indonesische eilanden? Het reisbureau Original Asia uit Zevenhuizen helpt u graag de perfecte reis samen te stellen. Zo gaat u gegarandeerd een onvergetelijk avontuur tegemoet.

Bezoek het prachtige godeneiland Bali

Bali is niet voor niets de droombestemming van vele reizigers. Doordat het eiland overwegend hindoeïstisch is, bevat het letterlijk duizenden tempels. Hierdoor wordt het ook wel een godeneiland genoemd. Tijdens een rondreis door Bali bezoekt u alle bekende tempels die soms op heel bijzondere plekken staan. Omdat het eiland niet groot is, hoeft u hiervoor geen grote afstanden af te leggen. Ook wanneer u van stranden of surfen houdt, is een rondreis door Bali een goed idee. U vindt hier namelijk vele mooie stranden waar de golven lekker hoog komen. Ideaal voor fanatieke surfers!

Ga op zoek naar bijzonder wildlife in Sri Lanka

Wanneer u het reisbureau Original Asia uit Zevenhuizen inschakelt voor een vakantie in Azië, kunt u ook kiezen voor een rondreis door Sri Lanka. Ook Sri Lanka biedt vele prachtige mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld diverse nationale parken en spot bijzonder wildlife. Denk hierbij aan olifanten, krokodillen, tropische vogels en Sri Lankaanse luipaarden. Als dit u aanspreekt, kunt u het beste contact opnemen met Original Asia uit Zevenhuizen. Zij stellen graag een reis op maat voor u samen. Wacht niet te lang met boeken en laat het een onvergetelijke reis worden!