Living Smart
Image default
Mode en Kleding

Met een flat cap lijkt jouw outfit net op een Peaky Blinders kostuum

Voor de echte fans van de Britse, historische dramaserie Peaky Blinders, heeft WOEDS.nl een fantastische flat cap in het assortiment. De Peaky Blinders hebben een eigen stijl die een symbool voor deze populaire serie is geworden. Ook jij kunt nu een echte Peaky Blinder worden met een flat cap uit deze fantastische webshop. Je vindt hier flat caps in diverse stijlen en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een boller of platter model in een natuurtint of juist een opvallende kleur. Als je wel fan bent van de klassieke Engelse stijl van deze petten, maar ze liever in een eigentijdse kleur bestelt, kan dat ook. Kies dan voor een opvallende limoengroene of zachte pastelblauwe kleur die past bij jouw outfit.

Ervaar het hoge draagcomfort van deze originele flat caps

Twijfel je over welke maat het meest geschikt is voor jou? Pak dan een meetlint of zoek een touw wanneer je geen lint hebt, en meet jouw hoofd eenvoudig op. Kies vervolgens de maat op de site die overeenkomt voor een optimaal draagcomfort van jouw Peaky Blinders flat cap. Het is belangrijk om de juiste afmetingen voor jouw hoofd te kiezen zodat de pet niet van jouw hoofd glijdt en ook niet knelt. De petten die je bij WOEDS.nl bestelt, zijn gemaakt van een mix tussen polyester en wol. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam gebruik en een optimaal draagcomfort van jouw pet. Wil je ook de rest van jouw outfit een echt Peaky Blinders gevoel geven? Bekijk dan ook de collectie toilettassen, paraplu’s en manchetknopen van deze webshop.

Laat jouw bestelling kosteloos verzenden binnen Nederland

Ook wanneer je zelf geen fan bent van de Peaky Blinders serie, kun je een prachtig product bestellen bij WOEDS.nl. Je vindt hier namelijk ook diverse cadeaus en giftsets om jouw vrienden of familie mee te verrassen. Zowel voor mannen als voor vrouwen vind je hier alles wat je zoekt. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd, dus houdt de webshop zeker in de gaten om up-to-date te blijven. Laat je een bestelling van boven de €25,- bezorgen? Dan is de verzending helemaal gratis binnen Nederland!

https://www.woeds.nl/