Living Smart
Image default
Mode en Kleding

Waarom je beter 2 goede, dan 10 minder goede bh’s kunt hebben

Waarom je beter 2 goede, dan 10 minder goede bh’s kunt hebben

Vooral veel jonge meiden vinden het zonde om veel geld uit te geven aan een bh. Ze kiezen er daarom liever voor om er een paar meer te kopen, dan dat ze er twee of misschien drie hebben van een hoogwaardige kwaliteit. Toch is dit niet verstandig om te doen. Een goede bh biedt je namelijk tal van voordelen ten opzichte van een wat goedkopere bh. Uiteraard snappen we heel goed, dat het kopen van een extra paar schoenen veel leuker is dan een bh, maar erg verstandig is het niet. Om je een idee te geven hoe belangrijk een goede bh voor je is, hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet.

Een goede bh zorgt voor ondersteuning

Het maakt niet uit of het gaat om een sport bh, fantasie bikini of normale bh. De juiste ondersteuning is belangrijk voor zowel je borsten als de rest van je lichaam. Zonder dat we het vaak doorhebben, krijgt ons lichaam best wel wat te verduren gedurende de dag. Wanneer het lichaam dan ook nog iedere beweging die je borsten maken extra moet opvangen, dan is dit natuurlijk niet heel prettig. Zo heb je de kans dat je last krijgt van je nek, rug of schouders en kan het zelf zorgen voor beschadiging aan je borstweefsel.

Tijdens het sporten is een sport bh onmisbaar

Dat je gedurende de dag een goed bh moet dragen, dat is bij veel vrouwen wel bekend, maar dat het ook tijdens het sporten ontzettend belangrijk is niet altijd. Ondanks dat er vaak over wordt gepraat, zijn er nog altijd flink wat vrouwen die geen sportbh met beugel dragen tijdens een stevige workout. Vooral vrouwen die normaliter een grote maten bh dragen, dragen in de sportschool geen speciale bh. Ontzettend zonde, want het is niet alleen vervelend voor jezelf, maar het komt ook je lichaam niet ten goede. Het is dus zeker een overweging waard om het wel te doen.

Bikini voor op het strand

Veel vrouwen vinden het leuk om op vakantie allerlei verschillende bikini’s mee te nemen. Stel je voor dat je eens 3 dagen in dezelfde bikini loopt, dat kan natuurlijk volgens veel vrouwen absoluut niet. Toch is dit totale onzin. Uiteraard kun je prima meerdere bikini’s meenemen, maar zorg er dan wel voor dat ze van goede kwaliteit zijn. Een bikini dragen we immers ook de hele dag, wat betekent dat je borsten dus goed moeten worden ondersteunt.