Living Smart
Image default
Aanbiedingen

Schitterende houten horloges kopen

Het bekende horloge om de pols is weer terug van weggeweest! Dat houdt in dat je steeds meer mensen ziet rondlopen met een horloge om de pols. Ideaal om de tijd hierop te kunnen lezen toch? Daarnaast is het ook onwijs leuk om dit als geschenk te geven! Ooit gedacht aan houten horloges te kopen die je vervolgens kunt geven? Tipje van de sluier; laat deze horloge graveren met unieke tekst!

Geef een geschenk die past bij de persoon

Niet iedereen is een fan van het dragen van een horloge. Zonde want je kunt hierdoor eenvoudig de tijd lezen! Daarnaast kijkt het ook nog eens modern! Voor zowel vrouwen als heren zijn er diverse houten horloges verkrijgbaar! Allen voorzien van duurzaam hout en met kwaliteit ontworpen!

Wanneer je dit als cadeau wenst te geven, dan kan je er ook voor kiezen om het te laten graveren! Het graveren zal op de achterzijde van het horloge gedaan worden. Laat hier een persoonlijk bericht op plaatsen en je zult merken dat het nog meer wordt gewaardeerd! Let er overigens wel op dat je een pakkende tekst gebruikt wat niet te lang is. Een horloge is namelijk niet zo heel groot. Het bedrijf zorgt er trouwens voor dat er voor iedere houten horloge die verkocht wordt een boom wordt geplant!