Living Smart
Image default
Geldzaken

Verschrikkelijk nieuws voor Ripple en cryptocurrency investeerders.

Er zijn twee soorten strategieën voor cryptocurrency-handel. Het is de nieuwste vorm van online beleggen die wereldwijd snel in trek is. Het meest verbazingwekkende aan Ripple is dat deze cryptocurrency geen dure mininghardware of -software nodig heeft.

Handelen in de tijd dat je moe bent, kan leiden tot domme fouten, omdat je eerder emotioneel dan logisch denkt. Het handelen in cryptocurrency is beter dan het handelen in Forex vanwege verschillende redenen, vooral om sneller en eenvoudiger te starten. De handel in cryptocurrency wordt steeds populairder en veel beleggers springen op de crypto-currency-bandwagon.

Bovendien probeert Ripple het huidige financiële systeem niet te vernietigen, behalve om het te verbeteren. Het is de afgelopen weken flink gegroeid en het is de 5e grootste cryptocurrency. Het Ripple-token kan dus niet worden beschouwd als een gedecentraliseerde cryptocurrency.

Wat is de reden achter de daling van de ripple koers?

Ripple is gemaakt in 2012. Ripple Labs probeert XRP-coin om te vormen tot een wereldwijde reservevaluta. Als je geld in Ripple wilt steken als een investering, dan zou je je moeten voorbereiden op vreselijk nieuws, want het is op dit moment alleen beschikbaar voor banken. Ripple is een van de meest actieve en operationele blockchain-deelnemers omdat het samenwerkte met veel financiële instellingen en een breed scala aan toepassingen voor zijn technologie produceerde.