Living Smart
Image default
Tuin en buitenleven

Verticale tuin met een Plantentas

Verticaal tuinieren in in een Plantentas is momenteel wel de trend. Je ziet het op steeds meer plaatsen en instanties. De verticale tuin is onder andere te zien in Gemeentehuizen, Vliegvelden, Horeca, Musea en op de werkvloer.

Het word ook wel woolly pocket of green wall genoemd.

Geschikt voor kleine ruimtes

In een handomdraai is de tuin of een saaie witte muur mooi gedecoreerd. Maak uw eigen groene oase in een Plantentas. De verticale tuin heeft niet veel ruimte nodig, al heeft u maar een klein stukje op uw balkon of terras, er is altijd wel een plekje te vinden waar de Plantentas kan hangen. 

Leuk voor de kinderen

Met een verticale tuin is de tuin in een handomdraai mooi gedecoreerd. Maak uw eigen groene oase met een plantentas. Kweek bloemen, planten, kruiden, zaden. Het is niet alleen leuk voor u zelf ook uw kinderen zullen het erg leuk vinden.

Tuinhekken, Muren, Stadstuin, Serre of Balkon bekleden met groen, heeft behalve esthetische redenen eveneens vele andere voordelen.

Rustgevend effect

Het is bewezen dat de verticale tuin een rustgevend effect op onze gemoedstoestand en welzijn heeft.

Mensen in een groene omgeving zijn minder angstig en gestressd en gelukkiger, en werken daardoor beter. Als de planten groeien, vangen zij koolstofdioxide op en produceren ze daarmee weer zuurstof.

De verticale binnentuin is een ideale oplossing voor een saaie muur, tuinhek, stadstuin, serre, dakterras of balkon in situaties voor kleine behuizing.

Voordelen van de verticale binnentuin:

  • Leuk voor uzelf en de kinderen;
  • demping van het geluid;
  • regelen van de luchtvochtigheid groen;
  • weinig ruimte nodig; 
  • zeer gunstig effect op het binnenklimaat 
  • zorgt voor ontspanning en minder stress en leidt tot 15% minder ziekteverzuim 
  • Verkrijgbaar in 4 zakken, 7 zakken, 2 zakken, 3 zakken, 12 zakken

U kunt uw eigen gezonde omgeving maken met de verticale tuin, plantentas van kunsthaageu, gemaakt van 260gr/m2 vilt.

Verkrijgbaar in diverse maten vanaf € 8,83. Wilt u aan de slag met een Plantentas bestel deze in onze webhsop Kunsthaageu, binnen 2 werkdagen uit voorraad geleverd of ophalen in onze showroom in Haarlem.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/