Living Smart
Image default
Bouwen en verbouwen

Een Serbo lichtstraat

Serbo bouwt nu ook lichtstraten naast tuinkamers, serres en veranda’s. Je kunt er eigenlijk terecht voor iedere soort bouwwerk. Voor betaalbaar laten bouwen is Serbo de juiste bedrijf.

Glazen lichtstraten

Serbo bouwt hele mooie lichtstraten voor wel een hele lage prijs. Dit zijn natuurlijk glazen lichtstraten waar iedere dag het daglicht naar binnen schijnt en in de nacht zie je de sterren. De lichtstraten worden van wel hele heldere glas gemaakt. Bij Serbo kun je voor hout of aluminium lichtstraten kiezen. De meeste mensen kiezen voor aluminium omdat het lekker licht en duurzaam is. De aluminium kleur past ook beter bij het glas.

Offerte aanvragen

Bij Serbo kun je op hun website vrijblijvend een offerte aanvragen. Na het aanvragen van een offerte gaan ze bij Serbo gelijk aan de slag. In overleg worden eerst diverse ontwerpen gemaakt en aan de hand van de ontwerpen kan er een offerte worden opgemaakt.

Van offerte naar aanbouw

Als je akkoord gaat met de uiteindelijke offerte kan het echte werk beginnen bij Serbo. Eerst zullen de diverse onderdelen bij Serbo gemaakt worden en wanneer die klaar is kan het naar de locatie gebracht worden waar het in elkaar gezet word. Voordat ze dit doen word er natuurlijk eerst een gat in het dak gemaakt voor de aanbouw.

serbo.nl/

daklichtshop.nl

alteclichtstraten.nl/