Living Smart
Image default
Meubels

Welke soorten relaxfauteuils zijn er te krijgen?

Mensen zijn tegenwoordig steeds meer bereid om een grotere uitgave te doen voor een gemakkelijke stoel. Een relaxfauteuil zorgt er niet alleen maar voor dat u prettig zit, maar helpen u daarbij ook om meer te ontspannen. Ook zijn deze stoelen goed voor het lichaam, aangezien ze zorgen voor een goede houding. Maar welke fauteuil gaat het worden? Er zijn heel wat verschillende soorten relaxstoelen te krijgen. Dan is het goed om de verschillende stijlen in beeld te hebben. Welke soorten fauteuil zijn er allemaal te krijgen?

 

Elektrische relaxstoel

De elektrische relaxfauteuil, die u bij een speciaalzaak op het gebied van comfortabele stoelen kunt vinden, heeft een speciale elektrische motor die ervoor zorgt dat u heel eenvoudig de rugleuning en voetensteun kunt verstellen. Deze zijn gemakkelijk te bedienen met een speciale afstandsbediening die u bij de stoel geleverd krijgt. Hiermee zorgt u er ook voor dat u de stoel snel in de meest aangename stand heeft staan.

Handmatige relaxfauteuil

Dit is een relaxstoel die u met de hand moet verstellen. Dit kan bijvoorbeeld met een hendel of een ander soort mechanisme. Ondanks dat dit zodoende niet automatisch gaat, hoeft u zich er toch geen zorgen over te maken of dit heel onhandig is. Ook bij handmatige bediening werkt dit over het algemeen heel makkelijk.

 

Massage-relaxfauteuil

De massage-relaxstoel heeft ingebouwde massagers die uw rug, nek en benen masseren om uw spieren te helpen ontspannen. Hiermee wordt het relaxen in de stoel zodoende nog eens naar een hoger niveau getild!

 

Relaxfauteuil met verwarming

 

Sommige van deze speciale relaxstoelen hebben een ingebouwd verwarmingselement dat ervoor zorgt dat u het lekker warm heeft als u in de fauteuil zit. Dit is niet alleen zeer aangenaam, maar helpt u ook om te besparen op de stookkosten in uw huis.

 

Relaxstoel met een klapfunctie

Wilt u niet alleen prettig in een stoel kunnen zitten, maar er ook in kunnen slapen? Maak dan de keuze voor een fauteuil met een klapfunctie. Deze kan namelijk volledig platgeklapt worden zodat u erop kunt slapen. Deze zijn ook nog eens te krijgen in extra luxe uitvoeringen met matras en kussen. Dit staat garant voor extra comfort.

 

 

Relaxfauteuil met een ottomane

Sommige soorten relaxfauteuil worden geleverd met een bijbehorende ottomane, waar u uw benen op kunt leggen. Dit zorgt ervoor dat u nog meer comfort ervaart als u in de fauteuil zit.

Zoals u ziet zijn er dus verschillende soorten fauteuils om uit te kiezen, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Het is aan te raden om verschillende opties te overwegen en te kijken wat het beste op uw persoonlijke smaak aansluit.

https://www.bakers.nl/