Living Smart
Image default
Woning en Tuin

Aluminium deuren: stoer, modern en robuust

Aluminium is tegenwoordig een gewild materiaal in interieurs, vanwege de stoere en moderne uitstraling van dit materiaal. Aluminium komt terug in schilderen, meubilair en tafel, maar ook steeds vaker in binnendeuren en buitendeuren van woningen. De populariteit van aluminium deuren heeft met name te maken met de robuustheid van deze deursoort en de strakke en snelle look van deze deuren. Maar wat de aantrekkelijkheid van aluminium deuren nog vergroot, zijn de producteigenschappen en mogelijkheden die deuren gemaakt van aluminium de gebruiker te bieden heeft.

Producteigenschappen en mogelijkheden van aluminium deuren

Wat zijn precies de eigenschappen van aluminium deuren? En welke mogelijkheden bieden deze deuren vergeleken met bijvoorbeeld kunststof of houten deuren?

• Een gunstige eigenschap van aluminium is dat dit materiaal licht en tegelijk erg sterk is. Wilt u bijvoorbeeld een deur met veel glas erin, dan is aluminium als materiaal de beste optie. Aluminium deuren zijn namelijk sterk, robuust en roestvast.
• Aluminium kraakt en piept niet zo vervelend als houten deuren soms kunnen doen. Van die geluidsoverlast ben je dus af.
• Een deur van aluminium schoonhouden is heel eenvoudig. De deurposten en het deuroppervlakte afpoetsen met een doekje met lauw water is meestal voldoende om de deur weer schoon te krijgen.
• Metalen deuren zijn in alle soorten en varianten beschikbaar en in tal van kleuren. De keuze en opties zijn dus groot. Het is haast onmogelijk om geen deur te vinden die naadloos past bij uw woonstijl of interieur.

Ons assortiment deuren van aluminium is breed

Ga naar de website van dé leverancier van aluminium deuren in Nederland De collectie is goed betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden en/of vraag een offerte aan.