Living Smart
Image default
Toerisme

Bewonder Friesland vanaf het water

Bewonder Friesland vanaf het water

Ben je van plan om een dagje naar het prachtige Friesland te komen? Denk dan ook eens aan het huren van een bootje! Friesland bestaat voor bijna 40% uit water en is dus bij uitstek een provincie om vanaf het water te bewonderen. In het Friese merengebied zijn een groot aantal mooie vaarroutes om de provincie te verkennen. Veel van deze routes komen langs de bekende stad Sneek. Dit is een leuke locatie om aan te meren voor een lekker hapje of drankje. Maar naast Sneek zijn er nog genoeg andere leuke dorpjes om te bezoeken, zoals Balk, Sloten, Langweer en Gaastmeer.

Geen vaarbewijs? Geen probleem!

Ook voor de wat minder ervaren schippers is Friesland een goede regio om te gaan varen. Zo kun je bij bootverhuur Friesland ook zonder vaarbewijs een aantal leuke boten huren. Naast sloepen en zeilbootjes, kun je bij dit familiebedrijf ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Door de centrale ligging in Heeg is dit Friese verhuurbedrijf de ideale startlocatie voor een lekker dagje genieten op het water.

Doordat ze bij “Genieten op het water” uitgebreid de tijd nemen om alles goed uit te leggen is het ook voor onervaren schippers een fijne bootverhuur. Het personeel van Bootverhuur Friesland is altijd goed bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit maakt bootverhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren. Wil je dus een boot huren in Friesland? Neem dan contact op met “Genieten op het water”.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/